Drama neștiută a Adrianei Bahmuțeanu. Fosta prezentatoare TV a pierdut un copil și a vrut să se sinucidă

O vedem mereu cu zâmbetul pe buze, însă Adriana Bahmuțeanu ascunde o dramă greu de imaginat. La un moment dat, fosta soție a lui Silviu Prigoană a fost la un pas să se sinucidă și a pierdut un copil. 

Chiar dacă vedeta apare de cele mai multe ori cu zâmbetul pe buze și pare o femeie foarte fericită, a dezvăluit, într-un podcast, că viața ei nu a fost una ușoară, că s-a confruntat cu multe probleme și traume.

Drama neștiută a Adrianei Bahmuțeanu

În anul 2009 Adriana a dat naștere un băiețel de 900 de grame. El s-a născut prematur, iar la trei săptămâni a decedat. A fost un șoc teribil pentru Adriana a trecut prin cea mai gravă depresie, fiind atât de aproape să se sinucidă.

Nu putea să realizeze că acest lucru chiar s-a întâmplat și că va fi nevoită să își înmormânteze băiatul. Nu mai reușea să găsească niciun motiv de bucurie și credea că viața ei este cea mai tristă. Totuși, a dat dovadă de curaj, a fost puternică și a reușit să treacă peste cel mai groaznic moment al vieții sale.

„Eram la nebuni azi dacă nu m-aș fi resetat așa. La spitalul 9. Sunt foarte sigură. Am avut multe momente de cotitură. Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele. M-am întrebat ce caut eu în viața asta atât de tristă. (…) Când mi-a murit copilul am zis că mai rău de atât nu are ce să mi se întâmple. Am fost o legumă ambulantă. Un zombie. Mi-am închis telefonul. Aveam 300 de apeluri pe zi. M-am simțit foarte singură”, a spus Adriana Bahmuțeanu la podcastul „Tare de tot”.

Citește și - Bahmuțeanu dă vestea cea mare! „O să fiu gravidă la nuntă! Am antamat lăutarii și nașii!”

Mama sa i-a fost alături

După cum a spus vedeta, se simțea singură și era într-o depresie puternică. Era neajutorată, nu voia să iasă din casă și acela a fost momentul în care și-a dat seama cine este, de fapt, lângă ea la greu. Mama ei. Multe persoane la care se aștepta să o susțină au dispărut din peisaj. Mama sa a ajutat-o să treacă peste, a sprijinit-o, a vegheat-o ca nu cumva să comită ceva tragic. „Dacă nu era mama mea cred că clacam”, a recunoscut Adriana.

Ea a spus că oamenii voiau să afle cum se simte doar ca să facă un subiect, nu pentru că le păsa de ea. Mai afirma, la momentul respectiv, că nimic în viață nu se compară cu pierderea unui copil și chiar dacă a reușit să se vindece, regretul va rămâne pe veci.

Adriana a făcut terapie

În urma traumei suferite, Adriana Bahmuțeanu a avut nevoie de terapie câțiva ani la rând. Pentru ea, pandemia a reprezentat un semn bun, că viața ei se îndreaptă spre bine. Atunci a început să aibă loc vindecarea.

„Am făcut terapie mult timp. Recomand tuturor celor care nu se simt bine și au o problemă în viața lor să meargă la psihoterpeut. E un cumul de factori. Eu așa m-am vindecat. Starea mea de sănătatea s-a îmbunătățit. Eu sunt în cea mai bună versiune a mea”, a mai adăugat Bahmuțeanu.

Adriana a ajuns în acel moment în care este cu adevărat fericită, pentru că va avea nunta cu iubitul ei, în iulie. În plus, ei își doresc să aibă copii, pesemne că relația este cum nu se poate mai serioasă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net