De ce a plâns Ana-Maria Barnoschi în podcastul colegului său, Bursucu! Are legătură cu tatăl ei

Ultima actualizare:

Ana-Maria Barnoschi și-a dat frâu liber emoțiilor și sentimentelor atunci când a fost invitata colegului său, la „Un Podcast mișto By Bursucu”.

Frumoasa asistentă TV  nu a reușit să treacă încă peste pierderea tatălui său și atunci când Mister Bursucu a adus în discuție acest subiect, Ana-Maria Barnoschi a izbucnit în lacrimi. A suferit mult după ce tatăl ei a trecut în lumea cealaltă și  și-ar dori să îi mai spună un sincer „Te iubesc!” și să îi mulțumească pentru tot.Iar durerea frumoasei asistente TV se amplifică atunci când se gândește că urmează să se căsătorească și să fie mireasă și tatăl ei nu o va putea conduce la altar așa cum și-ar fi dorit amândoi.

Mi-aș fi dorit să mă ducă la altar, mi-aș fi dorit să fie lângă mine și să mă conducă el!", a declarat Ana-Maria Barnoschi cu ochii în lacrimi.

Ana-Maria Barnoschi și-a pierdut tatăl în 2020

Ana-Maria Barnoschi și-a pierdut tatăl, despre care spunea într-un interviu că „a fost o enciclopedie”, în 2020, chiar în apropierea sărbătorilor. De atunci a urmat o perioadă nu tocmai roz pentru ea.

„Am avut o perioadă de depresie, de anxietate. Cred că un an și ceva, poate mai mult. În momentul în care am început să merg din ce în ce mai des cu tata la spital. A dus boala pe picioare 6 ani, dar ultimii 2 ani au fost mai greoi.  Adică în primii 4 ani a fost cât de cât ok, dar în ultimii 2 ani, ușor, ușor începea să se degradeze starea de sănătate. Nu am chestionat niciodată voia lui Dumnezeu, încercam să accept ceea ce se întâmplă, așa e să fie, se întâmplă lucrurile cu un scop. Am fost acolo cu totul”, i-a mai povestit Barnoschi lui Bursucu, care și-a ajutat și susținut tatăl în perioada în care acesta a fost bolnav.

Pentru că nu mai are nici tată nici bunici, ea simte acum lipsa unei părți masculine în viața ei.

De spus nu mi-a spus ceva, mă striga de fiecare dată când voia să-l ajut să se ridice și să-i schimb niște bandaje(...)

Niciodată nu o să poți trece peste pierderea unui părinte. Durerea o porți cu tine în suflet! Mi-au murit ambii bunici, a murit și tata, nu am frați, partea masculină lipsește foarte mult”, a mai mărturisit Ana-Maria Barnoschi în podcastul lui Bursucu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andreea balan cu victor cornea la roland garros jpg
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay png
banner Leonard Doroftei
image
actualitate.net
image
actualitate.net