Ana Maria Barnoschi „dă din casă”. Regulile de frumusețe de la care nu se abate niciodată

Ana-Maria Barnoschi, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Kanal D, a vorbit despre trucurile la care apelează pentru un corp zvelt și un ten fără imperfecțiuni. Ce mărturisiri a făcut îndrăgita prezentatoare, rămâne să descoperi în rândurile de mai jos. 

Ana-Maria Barnoschi / foto: Social media
Ana-Maria Barnoschi / foto: Social media

Mereu pusă pe șotii, debordând de energie, Ana Maria Barnoschi a topit repede inimile celor de acasă. Firea ei uneori copilăroasă și carismatică, doza de umor de care dă dovadă mereu la TV au făcut-o să devină una dintre vedetele cele mai iubite din televiziune, iar acum le oferă mici secrete care o ajută să fie mereu frumoasă și radioasă.

Ana Maria Barnoschi: „Merg lunar la tratamente faciale pentru curățare și hidratare în profunzime”

În cadrul celui mai recent interviu oferit presei, vedeta de televiziune a împărtășit cu fanele cele mai bune trucuri la care apelează pentru îngrijirea tenului și a corpului. Frumusețea nu este durabilă atât timp cât nu este întreținută, iar Ana cunoaște foarte bine acest aspect și nu se dă înapoi de la câteva reguli de bază de îngrijire a tenului: demachiantul, apa termală și SPF-ul nu lipsesc.

De asemenea, frumoasa șatenă merge lunar la tratamente faciale pentru curățarea și hidratarea în profunzime a tenului. 

„Indiferent de momentul zilei, dimineață sau seară, mă demachiez temeinic. Folosesc apă termală, acid hialuronic, cremă de hidratare și SPF indiferent de anotimp. În funcție de nevoile tenului, mai adaug sau mai scot produse din rutină, dar demachiantul, apa termală și SFP-ul nu lipsesc. Pe lângă asta merg lunar la tratamente faciale pentru curățare și hidratare în profunzime”, mărturisește Ana Maria Barnoschi, potrivit unica.ro.

Vedeta nu renunță la consumul fructelor de mare 

Ana Maria dintotdeauna a avut o siluetă invidiată de multe doamne și domnișoare, multe fiind curioase totodată să afle ce „secret” folosește pentru o siluetă trasă ca prin inel. 

„Mănânc foarte mult pește, fructe de mare, legume, orez, paste. Am început să mai reduc cantitatea de carne, am scos din alimentație puiul și încerc să consum doar carne de vită sau porc, în funcție de nevoile corpului sau de ce am poftă. Încerc să mănânc cât de cât sănătos și fac și mișcare săptămânal, cât de des pot merg la sală. Nu s-a pus niciodată problema, în cazul meu, să scap de kilograme în plus, dimpotrivă, se pune problema să mai adaug câteva kilograme”, mai spune Ana Maria Barnoschi, pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net