Cat cere Babasha pentru a cânta o oră la evenimentul tău. Atât trebuie să scoți din buzunar dacă-l chemi la nuntă, zi de naștere sau botez

Babasha, artistul din România care a devenit cunoscut de întreaga țară nu doar prin prisma muzicii sale, ci și prin prisma scandalului mediatic în care a fost implicat în urma apariției sale alături de trupa Coldplay, pe Arena Națională din București, își apreciază munca, ajungând astfel să aibă prețuri piperate pentru cei care îl cheamă la evenimente private. 

Babasha / foto: Social media
Babasha / foto: Social media

Recent, în social media a devenit virală discuția dintre un tânăr care își organizează majoratul și managerul lui Babasha. Persoana în cauză a dorit să afle prețul pe care artistul îl cere pentru a-i cânta în cel mai frumos moment din viață. 

Babasha, un artist „scump” 

Cu o voce unică și melodii care au rupt hit-urile, Babasha a urcat rapid în clasamentul celor mai ascultați cântăreți de manele. Recent, un adolescent care se pregătește să împlinească 18 ani a dorit să-l aibă pe Babasha cântăreț la petrecerea de majorat, locația zona Otopeni, o vilă privată. 

Din păcate, tânărul nu a putut să bată palma, întrucât oferta care i-a fost oferită nu l-a avantajat deloc. Acesta a aflat că Babasha încasează următoarele tarife: 3800 de euro + TVA pentru o oră, 4500 de euro + TVA pentru două ore și 6000 de euro + TVA pentru trei ore. 

Cât cere Babasha pentru un eveniment privat / foto: Captură TikTok
Cât cere Babasha pentru un eveniment privat / foto: Captură TikTok

Babasha, mărturisiri sincere despre apariția în concertul Coldplay 

Apariția lui Babasha - surpriza serii din timpul trupei Coldplay, nu a fost privită cu ochi buni de către public. După ce oamenii l-au huiduit în prima seară a concertului, în cea de-a doua i-au oferit un „tratament” potrivit. După situația respectivă, artistul în vârstă de 22 de ani a fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici, acolo unde a făcut o serie de mărturisiri neașteptate. 

Babasha a declarat faptul că nu se mai aștepta să fie invitat și a doua oară la concert de către Chris Martin: 

  „Te-ai gândit că te mai invită Chris a doua zi sau nu?", a fost întrebarea adresată de Damian Drăghici. 

„Nu, nu. Tocmai de asta nici nu am dormit pentru că nu mă așteptam să mai fiu invitat (n.r.: a doua zi, pe 13 iunie). Nu am dormit și am stat toată seară să citesc și mai spun că este vorba de rasă pentru că nu aveți idee câte mesaje am primit în privat despre pielea mea și despre faptul că sunt țigan, să mă duc la mine în India și tot felul de de-astea, chestii cu care m-am mai întâlnit chiar și la liceu, chiar și în școala gimnazială, chiar și la facultate, la Conservator, în viața de zi cu zi, cărora știu să le fac față și le fac față râzând pentru că nu mă interesează deși sunt mândru că sunt țigan și îmi place foarte mult și îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt eu, personajul ăsta”, i-a răspuns Babasha lui Damian Drăghici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
Banner Gheorghe Turda
heidi klum costum baie profimedia jpg
Banner Dana Roba
Mihai Mitoseru și Andreea Mantea au cântat și au dansat alături de marea artistă
cub bianca dragusanu alex bodi bun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net