Babasha s-a gândit că nu o să mai fie chemat a doua zi la concertul Coldplay! „Dacă tu mă marginalizezi pe mine, înseamnă că tu ai o problemă cu tine"

Ultima actualizare:

Cântărețul de manele Babasha, controversat pentru că a urcat pe scenă la concertul Coldplay de pe 12 iunie, nu se aștepta să o mai facă și a doua zi, pe data de 13 iunie.

Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București. Tânărul de 22 de ani a fost invitatul lui Damian Drăghici, la podcastul acestuia după ce a devenit viral și mai popular decât era în rândul adolescenților și pe youtube.

Unul dintre cei mai ascultați tineri artiști ai momentului, Babasha, a vorbit pentru prima dată despre toată controversa care a apărut după ce a urcat pe scenă alături de Coldplay!

Te-ai gândit că te mai invită Chris a doua zi sau nu?", l-a întrebat Damian Drăghici pe Babasha după cele întâmplate la concertul Coldplay de pe 12 iunie, în deschiderea căruia a fost invitat să cânte și a fost mega huiduit în prima seară. În ciuda celor întâmplate, Babasha a oferit un răspuns sincer și prompt. 

„Nu, nu. Tocmai de asta nici nu am dormit pentru că nu mă așteptam să mai fiu invitat (n.r.: a doua zi, pe 13 iunie). Nu am dormit și am stat toată seară să citesc și mai spun că este vorba de rasă pentru că nu aveți idee câte mesaje am primit în privat despre pielea mea și despre faptul că sunt țigan, să mă duc la mine în India și tot felul de de-astea, chestii cu care m-am mai întâlnit chiar și la liceu, chiar și în școala gimnazială, chiar și la facultate, la Conservator, în viața de zi cu zi, cărora știu să le fac față și le fac față râzând pentru că nu mă interesează deși sunt mândru că sunt țigan și îmi place foarte mult și îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt eu, personajul ăsta”, i-a răspuns Babasha lui Damian Drăghici.

„Suntem marginalizați  și nu se recunoaște treaba asta"

După cele întâmplate, Babasha a ieșit în avantaj, mai ales că pe data de13 iunie totul a fost super bine la concert și a fost îmbrățișat de toți membrii trupei Coldplay. Artistul i-a mai povestit lui Damian Drăghici că nu îl interesează faptul că este marginalizat și s-a obișnuit deja cu acest lucru.

Eu nu mă consider într-un fel, într-un avantaj. Sunt om și atâta!  Adică cum sunt țigani proști sau deștepți sau afaceriști  bogați, săraci, tot felul de  roluri, la fel sunt și români și unguri... Și într-adevăr, suntem marginalizați  și nu se recunoaște treaba asta dar accept și spun: „Da, ok!”, dar nici nu mă interesează pentru că dacă tu mă marginalizezi pe mine,  înseamnă că tu ai o problemă cu tine, tu nu ai o problemă  cu mine, pentru că eu nu ți-am făcut nimic!”, e de părere Babasha care a cântat pentru prima oară la clarinet, la vârsta de 13 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
mirela vaida colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net