Părerea Deliei despre momentul Babasha de la concertul Coldplay: „E rasism, ăla pe care nu îl conștientizezi”

Zeci de mii de spectatori l-au huiduit pe cântărețul supranumit Babasha la concertul din 12 iunie al trupei britanice Coldplay, de la Arena Națională. După acest episod, mai multe persoane publice au ținut să îi ia apărarea artistului și chiar să îl felicite. Deși au trecut câteva zile, și Delia și-a dat cu părerea despre moment și a transmis câteva cuvinte prin intermediul rețelelor de socializare.

Părerea Deliei despre momentul Babasha de la concertul Coldplay / foto: colaj Instagram
Părerea Deliei despre momentul Babasha de la concertul Coldplay / foto: colaj Instagram

Deși au trecut câteva zile de la momentul Babasha, când a cântat manele în deschiderea concertului Coldplay și a fost huiduit de majoritatea spectatorilor, Delia a ținut să transmită câteva cuvinte. Artista este de părere că este vorba despre rasism, deși mulți neagă acest lucru. Mai mult, atunci când nu ne place ceva, nu este nevoie să huiduim pentru a exprima acest lucru.

«Da de ce nu a chemat pe cineva care să ne reprezinte mai bine?», «Dacă eu am plătit pentru sushi, de ce am primit carbonara?», «A fost total nepotrivit. Eu știam să aleg mai bine pentru domnul Chris. De ce nu m-a sunat pe mine să mă întrebe?». Simt nevoia să țip când nu îmi place ceva și să urlu. Că așa faci când nu îți place ceva, urli puțin, huidui. Când ești într-un restaurant și nu îți place mâncarea, huidui.

Ăsta este comportamentul firesc și normal. Nimic toxic. Ce e pe stadion? E meci. Huiduim. Trebuie să vină băiatul ăla din alte țări să ne învețe. Mă simt prost. Eram convinsă că a doua zi nu o să mai facă nimeni nimic. Puteam să jur. Așa mult le-a plăcut a doua zi, a fost publicul ăla bun. Prima zi a fost publicul ăla răuț, și a doua zi gata ... I-a manipulat atât de frumos. Lecție. V-ați pierdut un pic.

Delia: „Păi ce facem, de la o zi la alta ne sucim? Azi e rău, mâine e bine?”

Unde e răutatea aia? Păi ce facem, de la o zi la alta ne sucim? Azi e rău, mâine e bine? «Nu este rasism, este dreptul la opinie». Ba da, este rasism și e ală pe care nu îl conștientizezi. Fix asta e și nu știi că e. De ce? Ai boală pe ăla: «De ce a urcat mă ăsta? Cine e ăsta? Huo». Dacă ar fi urcat orcine altcineva din zona de pop, care e mai la început de drum ... «S-a huiduit pe situație. Nu mai tolerăm așa ceva pe banii noștri».

Taci. Nu îți place, taci. Ia o pauză, du-te la o țigărică, du-te stai la coadă i-ați o apiță. Taci. Nu așa fac oamenii când nu le place ceva”, a transmis Delia, într-un videoclip publicat pe pagina sa de TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lajos kristof jpg
image
image
image
image
image
image
andrei versace jpg
adelina nunta de lemn jpg
angelina jolie jpg
ioana bulca jpg
carmen movileanu jpg
banner andreea esca png
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net