Corina Bud, lovită cu hate din toate părțile după ce a instigat oamenii la ură, pe stradă, împotriva lui Babasha

În timp ce alte persoane publice din România i-au luat apărarea cântărețului de manele după momentul de la concertul Coldplay, Corina Bud a stârnit un val de controverse. Artista a comentat negativ despre Babasha, susținând că a fost extrem de dezamăgită de prezența acestuia pe scenă. Internauții au reacționat și au pus-o la zid, taxând-o pentru cuvintele dure.

Corina Bud, pusă la zid după ce a comentat negativ despre Babasha / foto: colaj Instagram
Corina Bud, pusă la zid după ce a comentat negativ despre Babasha / foto: colaj Instagram

Pe 12 și 13 iunie, celebra trupă Coldplay a susținut concerte la Arena Națională din București, în fața a peste 50.000 de spectactori. Însă, fanii nu au fost deloc încântați de momentul artistului român Babasha, care a cântat manele în deschiderea concertului. Nici Corina Bud nu a fost extrem de încântată și a susținut pe rețelele de socializare că a fost dezamăgită de prezența acestuia pe scenă.

Este dezamăgitor ca într-o țară cu atâția artiști talentați să avem, pe una dintre cele mai mari scene ale lumii, în deschidere Coldplay, un asemenea moment. Lipsit de sens și adevăr. A fost super cringe să fiu pe un stadion care huiduia un om pe o scenă. Publicul are mereu dreptate, simte când ceva e fals, forțat și deloc adevărat”, a scris Corina Bud pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Corina Bud, pusă la zid de internauți

Însă, din nefericire pentru cântăreață, deși manelistul a fost huiduit de majoritatea spectatorilor, se pare că a primit un val de critici pentru cuvintele dure! Mai mult decât atât, Corina Bud a făcut un gest neașteptat imediat după concert. Artista i-a oprit pe oameni pe stradă și i-a luat la întrebări pentru a afla ce părere au avut despre momentul Babasha, iar când doi tineri i-au spus că le-a plăcut prestația cântărețului, vedeta le-a arătat semnul „dislike”.

Josnic cum a încercat excesiv să scoată de la oameni cuvinte jignitoare despre momentul lui Babasha”, „E supărată că nu a fost ea invitată d-aia și reacția”, „Urât din partea ei”, „Jos Corina Bud, o nerușinată, frustrată că a cântat Babasha la Coldplay”, „Nu mai ascult Corina, contează foarte mult și caracterul artistului, nu îi mai dau valoare”, suntt doar o parte din comentariile apărute pe rețelele de socializare.

Teodora Stoica o „taxează” pe Corina Bud

De asemenea, nici Teodora Stoica nu a fost de acord cu reacția Corinei Bud. Invitată în emisiunea „La Măruță”, aceasta a ținut să sublinieze faptul că nu împărtășește aceleași valori cu artista și că nu apreciază comentariile negative făcute de aceasta.

„Nu e că nu o suport, dar nu știu, nu avem aceleași valori. Comentariile pe care ea le-a făcut au fost foarte, foarte urâte, la adresa lui Babasha. Nu mi-a plăcut. Eu urmăresc oameni pozitivi, hate-ul nu-l vreau și atunci i-am dat unfollow. Nu contează pentru ea, dar așa”, a spus Teodora Stoica, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Decuseara, cântăreț jpg
image
image
image
image
image
image
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
gabriela cristea si tavi clonda colaj facebook jpg
banner costin mărculescu png
oana roman jpg
chirs martin babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net