Corina Bud și-a acoperit sânii cu un sutien minuscul, iar fanii au criticat-o imediat: „Ți-ai uitat ț***le în cameră?”

Corina Bud (43 ani) este într-o formă de zile mari și arată mai bine ca niciodată! Poate de aceea artista nu se sfiește să își arate silueta de invidiat. Însă, chiar dacă mulți o admiră, alții o critică. Recent, cântăreața a publicat mai multe imagini din vacanță, iar unii fani au ținut morțiș să se ia de ținuta pe care a ales s-o poarte, un sutien minuscul cu o pereche de pantaloni scurți.

Imagini de infarct cu Corina Bud,  iar fanii au criticat-o imediat / Foto: Instagram
Imagini de infarct cu Corina Bud, iar fanii au criticat-o imediat / Foto: Instagram

Nu mai este o noutate faptul că artista Corina Bud arată senzațional la cei 43 de ani și nici că nu se sfiește să arate acest lucru în mediul online. Aflată în vacanță în Ibiza, cântăreața a vrut să împărtățească cu fanii, acum câteva zile, imagini cât se poate de fierbinți, pe pagina ei personală de Instagram, însă aceștia au taxat-o și criticat-o imediat. 

Fanii au criticat-o imediat

În ciuda faptului că a devenit, deja, celebră pentru bustul ei mic, cu care, însă, se mândrește, fapt pentru care nu ezită să arate acest lucru pe pagina sa de Instagram, Corina încă are parte de reacții răutăcioase din partea unor urmăritori. 

Nu ți-e cald în pantalonii ăia? Că am și eu porcării din ăia de plastic și mor de cald în ei”, „Țâ**le le-ai lăsat în cameră? Întreb pentru un prieten”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor, în care au criticat-o pe artistă pentru modul în care s-a afișat în mediul online.

De altfel, cântăreața nu se simte atacată de remarcile acestora, declarând, clar și răspicat, în nenumărate rânduri, că îi plac sânii ei mici și că nu și-ar pune în veci silicoane. Iar pe lângă cei care aleg să fie răutăcioși, se numără și cei care o admiră pe artistă și o laudă pentru felul în care arată.

„Damne, deci ești superbă” Să-mi dai și mie, te rog, elixirul tinereții! Vacanță plăcută”, „La fel de sexy ca la 16 ani.. Felicitări.. Ești superbă”, „Sunt atâtea femei cu țâ**le mari, dar nu sunt nici pe departe atât de sexy cum e femeia asta”, au scris alți urmăritori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net