Sacrificiile Corinei Bud după divorțul de Nelu Bud

#Exclusiv Click!

Corina Bud (42 de ani) este o mamă dedicată! Artista alocă tot timpul liber fiului ei, Robin (14 ani). După divorțul de Nelu Bud, cântăreața s-a dedicat vieții de mămică, acesta fiind și motivul pentru care a lipsit o lungă perioadă de timp din peisajul monden.  Vedeta ne-a povestit sacrificiile pe care le-a făcut ca mamă după separarea de fostul soț.

Corina Bud a trăit o frumoasă poveste de iubire cu afaceristul Nelu Vlad timp de 20 de ani. Ba mai mult, vedeta a recunoscut că a fost și singurul bărbat din viața sa. Din păcate, timpul le-a demonstrat că nu sunt unul pentru altul, așa că, în urmă cu șase ani, cei doi au divorțat.

Vezi și: Corina Bud nu se dezminte! Artista s-a fotografiat nud și a distribuit imaginile pe internet

Prezentă la Galla Elle, Corina a declarat pentru Click! că își dorește ca băiatul său să fie un exemplu pentru cei din jurul lui. Artista a reușit să-și crească fiul singură, motiv pentru care cei doi au ajuns să fie buni prieteni, așa că Robin îi povestește mamei sale ce se mai întâmplă și prin anturajele sale.

„Băiatul este bine, are buletin. A împlinit 14 ani, joacă tenis, joacă golf, se distrează cu amicii lui și cel mai important este că suntem foarte buni prieteni și ne înțelegem foarte bine. Sunt o mamă cu normă întreagă dar cea mai mare bucurie este că am reușit să fim prieteni. Asta le recomand tuturor părinților să fie mai întâi de părinți și prieteni cu copiii lor. Am muncit la această apropiere de o viață, din 2008, de când s-a născut el.

Nu comentează niciodată Robin la mine, avem o comunicare foarte ok și este foarte matur. Evident ca îmi fac griji ca mamă atunci când iese singur în oraș, la petreceri cu prietenii și în general îmi fac griji de anturajul în care este. În general îmi place să știu cam tot. Din fericire Robi îmi povestește tot. Eu mă bazez pe educația pe care i-am dat-o ani la rând și pe faptul că este puternic și o să reziste tentațiilor.”, a declarat Corina Bud pentru Click!

Corina Bud, Sărbători alături de familie

Așa cum o face de fiecare dată, Corina Bud petrece sărbătorile de iarnă în sânul familiei, la Satu Mare, unde mama sa va fi pe post de bucătăreasă, căci s-ar putea să nu prea aibă timp de bucătărie.

„De Sărbători voi fi la Satu-Mare cu ai mei, cu părinții mei, unde vor sărbători în stil tradițional.  Acolo încă se păstrează tradițiile, se merge la colindat, se primesc colindători. O să mănânc de toate acasă. Sunt o gurmandă, mănânc cam orice. De Sărbători cred că o intru în bucătărie cu mama mea dacă voi avea timp, dar mă bazez pe dânsa cel mai mult.”, a mai spus Corina Bud.

Anul viitor, Corina o va ține tot în vacanțe

Cântăreața are o pasiune mare, anume călătoriile, așa că și anul viitor se va duce prin lume. Speră să ajungă în Japonia, unde visează să meargă de ceva timp, însă la cum o cunoaștem sigur vom vedea curând poze cu ea printre celebrii cireși.

„Peste tot călătoresc și sunt foarte fericită că mi-am făcut timp și pentru asta în sfârșit. Nu este o plăcere pentru mine să merg la evenimente pentru că mie îmi place să mă distrez, să dansez și nu îmi plac evenimentele astea oficiale doar de poză. Am început să vin la evenimente, dar o să călătoresc în continuare, nu mă las. Cea mai mare pasiune pentru mine sunt călătoriile și experiențele frumoase. Îmi doresc să ajung, în perioada următoare, în Japonia”.

Corina Bud este o artistă de pop/ dance și R&B din Satul - Mare. Vedeta a debutat în anul 2004 cu albumul “Noi Doi” făcut de Marius Moga. Pentru a se perfecționa în acest domeniu muzical Corina a luat lecții de canto timp de mai mulți ani cu Crina Mardare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark