Corina Bud nu se dezminte! Artista s-a fotografiat nud și a distribuit imaginile pe internet

Corina Bud făcea furori cu melodiile sale la începutul anilor 2000. După ce a bifat mai multe colaborări cu nume sonore ale industriei muzicale, frumoasa artistă a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să dedice mai mult timp vieții personale. Au trecut ani buni de când nu a mai lansat o melodie. Cu toate acestea, încă atrage atenția publicului prin atitudinea sa îndrăzneață. 

Corina Bud a pozat din nou provocator
Corina Bud a pozat din nou provocator

Corina Bud este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde distribuie imagini în ipostaze provocatoare. Corina este o femeie frumoasă, plină de încredere, așadar nu ezită să se afișeze în haine minuscule sau în ținute provocatoare. Recent, ea a distribuit fanilor mai multe fotografii în care apare purtând o rochie albastră, foarte strânsă pe corp, care i-a scos în evidență formele voluptoase.

Nu acestea au fost însă imaginile care au obținut cele mai multe comentarii din partea fanilor, ci fotografia în care artista apare complet dezbrăcată, iar posteriorul îi este acoperit doar de câțiva fluturi, un filtru al aplicației Instagram. 

Așa cum era de așteptat, comentariile internauților au fost unele pozitive, iar cadrele s-au bucurat de aprecierea a aproximativ 2.000 de persoane. 

La finalul anului 2021. Corina i-a surprins pe admiratori printr-o decizie neașteptată. A renunțat la părul lung în favoarea unei tunsori scurte care însă o avantajează foarte mult. Vedeta a apelat și la ajutorul medicului estetician pentru a "șterge" de pe chip câțiva ani, iar rezultatele dorite nu au întârizat să apară. Se pare că artista a optat pentru o schimbare a formei buzelor și nu este exclus să fi recurs la celebrele injecții cu acid hialuronic.

Corina Bud se răsfață în vacanțe de lux

Corina și-a petrecut ziua de naștere pe cea mai scumpă insulă din Marea Caraibilor, St. Barts. Și atunci ea a distribuit mai multe fotografii pe rețelele de socializare prin care le-a arătat fanilor cum se răsfață cu ocazia împlinirii a 42 de ani. În ultimele luni, Corina a dedicat o bună parte din timp relaxării, iar contul său de Instagram este plin de fotografii din vacanțele vedetei. Londra, Milano, Madrid, Ibiza, Veneția, Dubai, sunt doar câteva dintre destinațiile alese de Corina. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net