FOTO. Corina Bud a renunţat la haine, dar nu şi la masca de protecţie! A pozat goală în grădină

Ultima actualizare:

    Foto Arhivă personală
Foto Arhivă personală

Corina Bud, în vârstă de 40 de ani, nu mai este o prezenţă atât de marcantă în peisajul muzical din România, însă continuă să atragă atenţia asupra sa. Cântăreaţa este cunoscută pentru excentricitatea de care dă dovadă şi pentru lipsa de inhibiţii pe care o afişează ori de câte ori are ocazia. Nu o singură dată a încărcat fotografii în ipostaze sexy şi a demonstrat că trecerea timpului nu a provocat schimbări majore în ceea ce priveşte fizicul ei. De această dată, artista a întrecut măsura, iar ultima imagine de pe contul personal de Instagram este una cu siguranţă interzisă minorilor.

Corina Bud (40) nu se teme să se afişeze în diferite ipostaze provocatoare, nu de puţine ori etalându-și posteriorul și sânii de Kate Moss, de care este foarte mândră, potrivit propriilor declarații. Solista nu mai apare atât de des pe micile ecrane, iar concertele pe care le susține nu mai sunt atât de dese precum odinioară, însă acest lucru nu o descurajează deloc, iar viața ei este una împlinită.

Corina își păstrează optimismul în orice situație, așadar era de bănuit că nici măcar pandemia de coronavirus nu a reușit să îi șteargă zâmbetul de pe buze. Din contră, artista a decis să profite de zilele libere pentru a se relaxa și încânta prietenii din mediul virtual. Ea a încărcat o fotografie pe pagina personală de Instagram în care apare complet dezbrăcată, singurul articol purtat fiind o mască de protecție. Intantaneul a adunat mii de aprecieri și comentarii de la cei care au apreciat curajul Corinei. 

Corina Bud obișnuiește să distribuie imagini îndrăznețe în care ea este protagonista
Corina Bud obișnuiește să distribuie imagini îndrăznețe în care ea este protagonista

Corina Bud fuge de bisturiu

Ajunsă la 40 de ani, Corina are același trup tonfiat pe care îl afișa în anul 2004, atunci când a atins succesul datorită piesei "A ta". Secretul frumuseţii sale sunt exerciţiile fizice şi o reţetă responsabilă. Artista a dezvăşuit că nu este adepta operaţiilor estetice şi nu se gândeşte să apeleze la bisturiu în viitorul apropiat sau îndepărtat. 

“Sub nici o formă nu m-am gândit să îmi pun silicoane. Mă încântă bustul meu aşa mic cum e şi consider că e mult mai sexy aşa. Sunt ok cu sânii mei mici, de Kate Moss. Toată lumea are sâni puşi, însă eu mă simt mai specială aşa, compensez cu un posterior de J Lo.!”, a declarat Corina.

Citeşte şi

Corina Bud, imagine de infarct cu sânul dezgolit

Incendiar! Corina, fără sutien şi cu abdomenul plin de "pătrăţele" pe Internet

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net