Corin Bud, reinventată, tunată și cu un look de milioane! Scene erotice în cel mai nou clip

Ultima actualizare:

Corina Bud, care a stat pe bară în ultima perioadă, este pregătită să revină în topurile muzicale. După o așteptare de câțiva ani, excentrica solistă este pregătită să își facă din nou simțită prezența pe scena muzicală din România şi a filmat un clip incendiar pentru noua sa piesă.

Corina Bud foto: Instagram
Corina Bud foto: Instagram

În ultimii ani, Corina Bud (42 de ani) nu a fost foarte activă pe plan muzical, artista axându-se pe viața personală, pe timpul petrecut cu fiul său Robin, născut în 2008, dar și pe una din marile ei pasiuni, călătoritul. Însă pauza a luat sfârșit, iar pe 25 martie, Corina va reveni pe scenă. Într-un decor scump și foarte colorat, solista a filmat următorul videoclip, pentru piesa “Ai ales”, cu care vrea să cucerească topurile muzicale.

Chit că poartă o costumație de liceu sau un outfit foarte urban, atitudinea Corinei este comparabilă cu a unei vedete de pe ocean. Chiar și silueta solistei este la fel ca la debut, iar dacă adăugăm la acest look extravagant și sexy înțelepciunea ei, avem o rețetă sigură de succes. Iar Click! a obţinut primele imagini de la filmările videoclipului, în care două dintre personaje sunt roboți reali. Clipul este provocator, colorat, excentric, iar interacțiunea dintre Corina și roboți va face deliciul publicului.

Piesă a fost compusă în studiourile Global Records de Florian Rus, Sebastian Bărac, Marcel Botezan și Alex Cotoi, iar videoclipul a fost regizat de Bogdan Păun, ajutat de Paul Tatcu în rol de DOP. Corina promite că nu se oprește aici, iar pauză luată a fost și pentru pregătirea unor piese noi cu care să rupă topurile. Deja are și alte melodii pentru care a filmat clipuri.

Corina Bud a vrut să devină actriţă, dar mama ei s-a opus

Originară din Satu Mare, Corina Bud a absolvit două facultăți: ASE-ul și Facultatea de Drept din București. A luat lecții de canto timp de doi ani, având-o că profesoară pe Crina Mardare. Când era mica, Corina a vrut să devină actriță de teatru, însă a renunţat, în mare partea datorită faptului că mama sa s-a opus. S-a orientat spre muzică, totuşi, cu ajutorul tatălui ei.

Corina Bud a debutat în anul 2004 cu albumul "Noi Doi", produs de Marius Moga. Piesă care dă numele albumului a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100. Al doilea album, intitulat “Îmi place tot”, a fost lansat pe 1 ianuarie 2005 și a produs două single-uri, dintre care unul de top 10 și unul de top 5. “Face Off” a reprezentat o schimbare importantă în stitlul artistei, conțînând influențe dance hall, reggae, R&B, drum'n băse, hip hop, house și electro, continuând să fie un album pop/dance. De pe album au fost lansate două piese: „Quieres una aventură” și „Overdrive”.

Al patrulea album, “Gimme Your Love”, a fost lansat la sfârșitul lunii iulie 2008 și a primit recenzii bune, fiind descris de revista Bravo că fiind „un melanj pe gustul tuturor”. Acesta a fost produs și înregistrat integral în Germania, într-un studio din Hamburg, sub supravegherea lui Toni Cottura, producătorul muzical Fun Factory care i-a produs și hitul „Quieres una aventură”. Videoclipul primului single, „Tears” a fost inspirat de rolul lui Marlene Dietrich în “Shanghai Express”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net