Au uitat de inhibiții! Inna, Alexandra și Corina, fac topless fără rușine! Și-au arătat „năstureii” la plajă

A venit vara și vedetele scapă de sutiene! Inna, Alexandra Stan și Corina au încins plajele! Vedetele au lăsat inhibițiile la o parte și fac topless, dar nu pe plaiurile mioritice. Fetele sunt cât se poate de hot și își arată „năstureii” în destinații exotice precum Ibiza sau Grecia!

Nu mai sunt vedetele rușinoase cum erau cândva! Divele au lăsat inhibițiile la o parte și atacă plajele, vara aceasta, cu tupeu!

Inna, Alexandra Stan și Corina Bud fac topless fără rușine, dar pe plajele din Ibiza sau Grecia! La Constanța și Mamaia, divele sunt mai rezervate și nu prea renunță așa, cu una, cu două, la sutiene, de frica paparazzilor.

Inna, fără sutien în Grecia! „Lasă mâinile jos!”

Inna (36 de ani) este cât se poate de fierbinte și de sexy, vara aceasta! Cântăreața a ajuns la cea mai bună versiune a ei, se bucură de un succes răsunător peste granițe și este, mai nou, foarte dezinvoltă în aparițiile sale.

Dacă la începutul carierei, Inna era mai timidă din fire, acum vedeta nu ezită să-și incinte fanii cu fotografii sexy, cântă în sutien la concerte, iar la plajă preferă să facă topless.

În vacanța petrecută, recent, în Grecia, alături de iubitul ei Deliric, Inna a renunțat de tot la inhibiții și s-a fotografiat topless, în timp ce se bucura de soare și de priveliștea din resortul de lux unde s-a cazat.

Cântăreața a renunțat la sutien, păstrând doar bikinii, care erau minusculi și aproape invizibili. Și-a acoperit sânii doar cu mâinile. Fanii au luat foc la vederea imaginii incendiare, iar artista a strâns în mai puțin de 24 de ore peste 100 de mii de aprecieri și sute de comentarii.

Lasă mânile jos! Extrem de sexy”/ „Wow, Inna! Nu te-am mai văzut așa”/ „Ești cea mai frumoasă”/ „Asta da apariție”, au fost comentariile fanilor, la apariția dezinvoltă a vedetei.

Inna măsoară doar 1,63 m, însă esenţele mari se ţin în sticluţe mici. Artista este însă foarte mândră de corpul ei și nu a dorit, până acum, să-şi pună implant mamar. Singura „reparaţie” la care solista din Medgidia a apelat, au fost faţetele dentare, cu ajutorul cărora a reuşit să scape de strungăreaţă.

Alexandra Stan, goală în Mykonos!

Fără doar și poate, de departe, regina aparițiilor topless este Alexandra Stan (34 de ani). Aceasta nu obișnuiește să poarte deloc sutien la plajă, nici măcar în România.

Când merge pe plajele private, din resorturile de lux din afară, vedeta stă la soare și în costumul Evei, pentru un bronz cât mai uniform.

Alexandra preferă Grecia ca destinație de vacanță. Anul trecut, a făcut plajă goală într-un resort de lux din Mykonos, iar anul acesta a revenit în „insula bogătașilor”, alături de fotbalistul echipei naționale de fotbal a României, George Pușcaș.

Deși a pozat îmbrăcată în tricoul lui și chiar a postat o imagine în care se giugiuleau de mama focului, Alexandra a negat, la întoarcerea în țară, că ar avea o relație cu fotbalistul.

Dacă mergi într-o vacanță cu niște oameni și sunt mai mulți oameni la o masă, nu înseamnă că ești cu unul din oamenii ăia. Voi mă cunoașteți pe mine, eu sunt foarte sinceră. Dacă eu aveam o relație, eu eram prima care ieșea în față și ziceam”, a spus Alexandra Stan, la Antena Stars.

În prezent, Alexandra încinge plajele din Constanța, orașul ei natal.

Corina Bud, cu „năstureii” în vânt , pe plajă la Ibiza!

Corina Bud arată senzațional la cei 43 de ani. Dintotdeauna, vedeta a promovat o imagine excentrică și nu se ferește să-și arate goliciunea. Și la plajă, solista este cât se poate de îndrăzneață.

Vedeta se află, în aceste zile, în vacanță, la Ibiza, unde face topless în voie. Solista a și postat o imagine cât se poate de fierbinte, pe contul ei de Instagram, însă internauții au taxat-o imediat.

Sânii i-ai lăsat în cameră? Întreb pentru un prieten”, a fost unul dintre comentariile primite de artistă.

Corina Bud a devenit, deja, celebră pentru bustul ei mic, cu care se mândrește însă. Vedeta a declarat, clar și răspicat, în nenumărate rânduri, că îi plac sânii ei mici și că nu și-ar pune în veci silicoane.

Am mai spus şi o repet răspicat, sunt foarte asumată în ceea ce spun. Îmi plac foarte mult sânii mei mici, nu îmi doresc sâni mari, nu îmi doresc silicoane.

I-am avut mari după ce am născut şi am alăptat, dar nu mă simţeam bine, mă simţeam îngrozitor. Cred că dacă Dumnezeu te lasă într-un fel, ştie el de ce.

Nu cred că nişte silicoane ne aduc fericirea, iar dacă aş avea sânii mari nu aş mai putea purta acele ţinute”, a declarat solista, la Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net