Alexandra Stan cântă pe afară, se bronzează pe la noi! Preferă plajele de fiţe din staţiunea Mamaia

#Exclusiv Click!

Perioada aceasta din an este una foarte aglomerată pentru Alexandra Stan (33 de ani). Solista abia mai are timp de relaxare. Dar iată că fotoreporterii Click! Au surprins-o tocmai într-un astfel de moment, mai precis la o scurtă sesiune de brănzat natural, pe o plajă din Mamaia. Ca de obicei, Alexandra a atras toate privirile celor din jur!

Alexandra Stan a fost surprinsă la plajă
Alexandra Stan a fost surprinsă la plajă

Foto: Blitz

Citește șiAlexandra Stan, apariție fierbinte, la parada LGBT din Tel Aviv

„Are foarte multe concerte, atât în țară, cât și în străinătate. Când are puțin timp liber, preferă să meargă acasă, în Constanța, să stea la plajă. De cele mai mutle ori face asta chiar singură”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, o sursă din apropierea artistei. De data aceasta Alexandra a fost însoțită de o prietenă, dar, este drept, nu a petrecut foarte mult timp la plajă, semn că este foarte aglomerată.

Click! a surprins-o pe cântăreață în timp ce aceasta se relaxa puțin la plajă, între spectacole

Cu toate că are și concerte în străinătate, Alexandra preferă să facă plajă tot pe Litoralul românesc şi se pare că preferata ei este staţiunea Mamaia, acolo unde este cel mai des întâlnită. Mai precis una dintre plajele private de fiţe din zonă...

Vezi și: Alexandra Stan, cu sânii dezgoliți, pe internet. Interzis de provocatoare

Dacă în alte ocazii solista a fost surprinsă chiar în timp că făcea topless, iată că, sătulă să apară în astfel de ipostaze în văzul tuturor, a purtat un sotum de baie de data aceasta. Ce e drept, unul minuscul. Şi foarte frumos şi viu colorat: roz-bonbon. A băut o răcoritoare şi s-a dat cu cremă de protecţie solară, semn că are grijă de pielea sa, cu toate că este deja foarte bronzată. A făcut şi o baie scurtă, în apa mării, apoi a mai petrecut puţin timp pe şezlong, unde a fost destul de preocupată de telefonul mobil.

Te-ar putea interesa și: Alexandra Stan, dezvăluiri despre fostul soț. De ce a încercat să se sinucidă

Alexandra Stan a plecat în turneu

La scurt timp după această sesiune de plajă, Alexandra şi-a făcut bagajele şi a plecat în turneu. În prezent promovează cel mai recent album discografic: „Rainbows”, pe care l-a lansat recent în cadrul unui eveniment privat organizat în București, unde artista a susținut un show live de excepție și a prezentat toate cele 15 piese incluse pe album.

Citește și: Alexandra Stan, cadou «deocheat» pentru Mihai Morar! Apare goală!

La propriul său eveniment, Alexandra și-a făcut apariția într-o superbă mașînă de epocă, în contrast cu look-ul futurist. Se știe că solistă are multă treaba în studioul de înregistrări unde lucrează cu prieteni foarte buni și ies piese interesante. Cea mai nouă colaborare este cu Amedeo pentru piesă „Mai Vara”.

Află și: Alexandra Stan, crize la lansarea albumului! «Să nu creadă lumea că mă dezbrac chiar așa!»

Alexandra Stan este una dintre cele mai importante artiste de muzică dance din România. Cu peste 4M de ascultători, lunar, pe Spotify, Alexandra Stan este un adevărat fenomen al industriei. Artista și-a făcut debutul în muzică cu single-ul „Lollipop”, care are, pe un singur canal de YouTube, peste 28M de vizualizări. Ulterior, hituri că „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)” au pus-o pe Alexandra pe harta muzicii internaționale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net