Vedetele au plecat în vacanță. Ce destinații au ales INNA, Vladimir Drăghia, Delia sau Dana Rogoz

Ultima actualizare:

Dacă e vară, atunci gândul te duce instant la vacanță! Vedetele din showbiz-ul românesc profită din plin de sezonul cald și au plecat în vacanță, în funcție de buget și preferințe! De exemplu, Delia (41 ani) și Inna (36 ani), sunt adeptele locațiilor exotice și exclusiviste.

La polul opus este Vladimir Drăghia (37 ani), care și-a dus cele trei fete într-o vacanță, pe barcă, în Grecia. Dana Rogoz (37 ani) a optat pentru Japonia, țară unde a mers cu toată familia, având parte de o experiență unică. 

Delia se bucură de tot ce îi oferă Franța

Delia (41 ani) a plecat împreună cu soțul ei într-o vacanță exotică, acolo unde îmbină peisajele de vis cu piscinele de top. Artista este o împătimită a plimbărilor în natură, iar în această vacanță de vară și-a sărbătorit și soțul, pe Răzvan Munteanu, care este atât managerul, cât și impresarul ei. Cei doi soți îndrăgostiți de frumos sunt în vacanță, în Franța, la Cap Lardier – Cap Taillat – Cap Camarat, în La Croix – Valmer, și se bucură din plin de peisajul feeric de acolo.

Inna a optat pentru Franța și Grecia

Inna (36 ani), care este cunoscută și apreciată la nivel internațional, se află într-o minunată vacanță. Celebra artistă a stat câteva zile în Franța și a făcut plajă la o locație cu piscină privată, apoi s-a bucurat de faptul că iubitul ei, Deliric, a dus-o în zona ei preferată din Grecia. 

Deli m-a adus înapoi în Grecia!”, a postat, zilele trecute, artista, super fericită, pe Instagram. Inna s-a bronzat pe plajele doar de ea știute din Grecia, dar și pe un yacht privat.

Dana Rogoz a sărbătorit 11 ani de la cununia civilă în Japonia

Dana Rogoz (37 ani) se bucură, în aceste zile, de explorarea Japoniei, acolo unde se află în vacanță alături de soțul ei, regizorul Radu Dragomir, dar și de cei doi copii ai lor, Lia și Vlad, și de băiatul mai mare al soțului ei din relația anterioară, Barbu. Acum două zile, chiar în Japonia, Rogoz a sărbătorit 11 ani de la cununia civilă cu alesul inimii sale, Radu Dragomir, iar băiețelul lor mai mare, Vlad, le-a imortalizat fericirea într-o poză.

Azi împlinim 11 ani de la cununia civilă, adică de când am spus amândoi DA, emoționați, fericiți, zâmbind cu gura până la urechi. Tot la fel ne-a suprins și Vlad în aceste fotografii, la atâția ani distanță de acel moment. Nici că mi-aș fi putut imagina câte aventuri frumoase vom fi trăit împreună în primii 11 ani. Și ce copii minunați ne vor privi cu ochi iubitori în fiecare zi. La mulți ani, Radu! La mulți, mulți, mulți, ani înainte!”, a povestit Dana Rogoz, pe rețelele sociale, pentru că ține mereu un jurnal de vacanță ori de câte ori pleacă în destinații exotice cu familia ei și nu numai. Până acum, Dana Rogoz s-a bucurat în Japonia de vizite în Tokyo și Osaka.

Vladimir Drăghia și-a dus fetele în Grecia

Familia lui Vladimir Drăghia se bucură încă de vacanță din Grecia pe care o petrec pe o barcă, timp în care cele trei fete ale lui s-au aniversat pe rând. Alice Cavaleru, soția cu care actorul se mândrește din toate punctele de vedere, a împlinit 32 de ani, fetița lor mai mare, Zora, a sărbătorit 6 ani, iar mezina familiei, Alegra-Nova, a împlinit și ea 10 luni de viață. Familia Drăghia se simte minunat pe barcă, explorează locuri noi și cu toții, de la mic la mare, iubesc Grecia din tot sufletul! 

„Fetele s-au adaptat foarte repede pe barcă, așa cum mă așteptăm! Am primit multe mesaje, zilele acestea, în care am fost întrebată cum am avut curaj să le luăm pe barcă. Răspund aici, ca să îmi fie mai ușor! Nu m-am gândit niciodată că e nevoie de curaj pentru asta. Poate că am mai fost pe barcă și știam ce le așteaptă sau poate e doar felul meu de a fi! Și nu, chiar nu sunt cea mai relaxată mamă, dar sunt optimistă! Atât timp cât suntem împreună, ne descurcăm! Nici acasă nu e ușor!”, a povestit Alice Cavaleru pentru curioși.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net