Cum a sărbătorit Dana Rogoz ziua de naștere a fetiței sale! Obiceiul pe care îl are an de an: „Ne place”

Dana Rogoz (37 ani) a avut parte de un weekend plin și frumos. A sărbătorit-o pe Lia, fetița ei desprinsă parcă din povești, care a împlinit 3 ani. 

Vedeta și actrița nu a preferat o petrecere mare, cu lume multă și cadouri care mai de care, ci și-a dorit o escapadă în familie, liniștită, frumoasă și călduroasă. Așa că cei patru membri ai familie Rogoz s-au urcat în rulotă lor și au plecat spre mare. 

Plimbarea cu rulota a devenit o tradiție

Au petrecut un weekend pe gustul lor, alături de micuța  sărbătorită și s-au întors acasă cu noi amintiri de pus în ramă.

Am ajuns la mare, pentru o noapte. Ne place. Noi am plecat din București cu autorulota, conform tradiției de dinainte de ziua Liei. E voie bună în căsuța noastră pe roți!

În weekend-ul de dinainte de ziua Liei, ne-am creat obiceiul de a călători undeva cu autorulota. Chiar și în weekend-ul de dinainte de a veni pe lume, țin minte că am ieșit cu autorulota undeva la o pădure de lângă București și am mâncat cireșe, așteptând noua viață. A ei și a noastră. Am călătorit și înainte de a împlini 1 an și înainte de 2 ani, iar acum am fost plecați pentru a marca aniversarea celor 3 ani. Sunt momente - cum e cel surprins în fotografie - când totul e pur și simplu perfect! Vă iubesc infinit”, au fost gândurile Danei Rogoz adunate într-un mesaj plin de emoție.

Îi caută grădiniță Liei

Pentru că mezina familiei a împlinit 3 ani, Dana Rogoz e hotărâtă să se desprindă de fetița ei și să o înscrie la grădiniță așa că deja a început să caute un loc potrivit pentru fetița ei și se pare că va alege aceeași grădiniță pe care a făcut-o și Vlad, băiatul vedetei care este acum în clasa a II-a. Așa că nu doar weekend-ul petrecut la mare a fost cu emoții și bucurie pentru Dana Rogoz ci și începutul săptămânii, căci ieri a mers cu Lia să îi prezinte o grădiniță.

Azi am intrat din nou în grădinița lui Vlad, pentru a i-o prezenta Liei. Am vizitat cu toții aceleași încăperi pe care le-am descoperit cu 6 ani în urmă, alături de Vlăduț cel micuț, ca în fotografie. Doar că azi Vlad își aducea aminte o mulțime de lucruri din fiecare colțișor al claselor, iar Lia avea bucuria și curiozitatea să le descopere pentru prima oară. Iar mie și lui Radu ni se înmuiau picioarele de emoție, știind că o luăm de la capăt. Ce minunat, ce emoționant, ce frumos e acest ciclu al vieții, pe care avem ocazia să îl retrăim împreună cu Lia. Căci iar va urma o primă zi de grădiniță, o primă zi de școală și tot așa”, a mai povestit Dana Rogoz, care trece acum printr-o perioadă plină din toate punctele de vedere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net