Dana Rogoz e mega încântată! Și-a amenajat mansarda ca în reviste! „Suntem pasionați de design interior”

#Exclusiv Click!

Dana Rogoz (37 ani) este în culmea fericirii! Se simte bine în casa ei și îi place la nebunie noua mansardă pe care a amenajat-o.

A pus mult suflet, ca totul să iasă exact așa cum și-a dorit! Din toate excursiile sale prin lume, a adunat câte o piesă de rezistență, pe care a așezat-o apoi, cu drag, în locurile potrivite.

„Și eu, și Radu suntem pasionați de design interior. Ne face plăcere să ne amenajăm casa așa cum visam, o luăm treptat. Ne plac piesele vintage, le căutăm peste tot în lume. Găsim anumite piese și în vacanțe, venim cu ele la bagaj de mână”, ne-a mărturisit Dana Rogoz. 

Și, în sfârșit, după lungi așteptări, mansarda Danei Rogoz este gata, actrița povestind cum a decurs tot procesul de reamenajare.

„Amenajarea mansardei noastre e gata! De fapt, e „aproape” gata. Și cumva „aproape” e fix ce îmi doresc. Pentru că orice spațiu al casei tale rămâne, într-o oarecare măsură, în schimbare. Odată cu trecerea anilor apare un alt tablou, o altă măsuță de cafea, o altă veioză… iar spațiul își schimbă atmosfera treptat. 

Cert e că atmosfera din mansarda noastră este acum atât de plăcută, că nu îmi vine să mai ies din casă. Mă înțelegeți? Noi nu am pornit acum cu gândul că vrem cu totul altceva decât aveam deja. Nu ne-am propus să schimbăm cu totul amenjarea mansardei, știind de la bun început cum va arăta proiectul final și ce piese noi trebuie să cumpăr. Nu, am luat-o pas cu pas, bucurându-ne de proces”, a mai spus Dana Rogoz.

Totul a început cu schimbarea bucătăriei

Mai întâi, Abramburica și soțul ei s-au gândit cum își doresc să arate mansarda lor, apoi au trecut la fapte. Au început cu schimbarea și amenajarea bucătăriei și apoi, treptat, totul a prins contur.

„Am pornit acum 1 an, știind că vrem să schimbăm bucătăria. Apoi, pardoseala epoxidică s-a crăpat, așa că ne-am hotărât să punem parchet. Alb sau natur? Natur a rămas, într-un final, și tare mă bucur că nu ne-am ținut de planurile inițiale, cu “totul alb, totul alb, totul alb…”! E mult mai cald în varianta aceasta. Cadou de Crăciun ne-am cumpărat canapeaua maro. De Revelion, nu am mai plecat prin țări prea îndepărtate și am economisit banii de bilete de avion pentru plata bucătăriei pe comandă. Apoi au venit scaunele de dining vintage, comandate din Germania. De Paște ne-am făcut cadou boxa. Iar acum câteva zile au ajuns măsuțele de cafea și, ultimul, covorul.

Cert e că sunt îndrăgostită de noua noastră mansardă. Efectiv plec cu greu de acasă și îmi vine să mă întorc cât mai repede, doar pentru a petrece mai mult timp în acest spațiu al nostru, pe care Radu și cu mine l-am redecorat pas cu pas, așa cum am simțit. Poate tocmai de aceea consider că e o amenajare cu personalitate, care ne reprezintă foarte mult", a mai completat, extrem de încântată de casa ei, Dana Rogoz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net