Dana Rogoz trece printr-o suferință uriașă! Ce a pățit îndrăgita vedetă: „Da, sună super egoist...”

Ultima actualizare:

Dana Rogoz a dezvăluit pe rețelele de socializare prin ce momente grele trece. „Nici nu știu cum să încep...”, a scris vedeta în startul confesiunii. Plină de emoție și amărăciune, simpatica actriță a explicat de ce suferă în această perioadă.

Dana Rogoz trece printr-o suferință uriașă!
Dana Rogoz trece printr-o suferință uriașă!

Abia întoarsă dintr-un concediu minunat în Bali, Dana Rogoz s-a lovit de un episod la care a tot amânat să se gândească în ultima perioadă.

Foarte interesant: Dana Rogoz, cel mai „sălbatic” selfie din istorie! În imagine apare și fiul vitreg al vedetei

Nu multă lume știe că îndrăgita vedetă are doi frați la care ține foarte mult. Ei bine, unul dintre ei va pleca „fără bilet de întoarcere” în Portugalia, iar această schimbare o macină teribil pe Dana Rogoz.

„Timpul ăla al nostru nu va mai fi niciodată la fel. Chiar și când ne vom vedea, va fi sub presiunea reîntâlnirii perfecte”, a scris actrița pe pagina ei de Facebook.

Dana Rogoz trece prin clipe dificile! Vedeta a transmis un mesaj emoționant

„Nici nu știu cum să încep... Hai să intru direct în subiect: unul dintre frații mei, Radu, pleacă din țară fără bilet de întoarcere. Pentru o perioadă de timp, nu se știe cât de lungă, va locui împreună cu prietena lui în Lisabona.

Și deși eu am fost întotdeauna cea care i-a încurajat să plece, având job-uri care le permit să lucreze de oriunde din lume, acum că se întâmplă.... ah... e mai greu decât mă așteptam.

Sigur și fratelui meu îi e greu, deși nu o recunoaște. Dar și mie îmi e! Da, sună super egoist, îmi dau seama, dar gândul că fratele meu nu va mai fi în același oraș cu mine, că nu ne vom mai putea vedea așa, spontan, cum o făceam de câte ori aveam chef, mă întristează.

Am tot amânat să mă gândesc la acest moment, să analizez ce simt, deși știam că plecarea se apropie”, a povestit Dana Rogoz în mesajul postat pe rețelele de socializare.

Dana Rogoz e nevoită să se despartă de unul dintre frații. „Nu i-am zis ce simt, că nu vreau să-l încarc și cu ale mele”

Înainte de plecarea fratelui în Portugalia, Dana povestit ce s-a întâmplată la ultima lor întâlnire. Din păcate, emoțiile despărțirii au făcut-o pe actriță să-și ascundă gândurile. Aceasta recunoaște că au fost „prea lași” în a dezbate subiectul plecării.

Trebuie să vezi și: Dana Rogoz, schimbare fabuloasă de look!: «Îmi place la nebunie»

„Aseară ne-am văzut toți 3, frații, la cina de dinaintea plecării. Și am vorbit numai tâmpenii, așa cum facem de fiecare dată, fiind prea lași în a discuta în profunzime subiectul plecării. Nu i-am zis ce simt, că nu vreau să îl încarc și cu ale mele”, a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net