Dana Rogoz, declarație emoționantă pentru Radu Dragomir, la 10 ani de la cununie

Pentru Dana Rogoz, ziua de 10 iulie este una foarte specială, căci anul acesta celebrează 10 ani de la cununia cu actualul ei soț, Radu Dragomir. Cu această ocazie, Dana Rogoz a făcut o declarație emoționantă pentru bărbatul alături de care trăiește o poveste de dragoste ce durează de 17 ani și care a devenit tatăl copiilor ei. 

dana rogoz 2 familie jpg
Dana Rogoz, declarație emoționantă pentru Radu Dragomir, la 10 ani de la cununie

Actrița, 36 de ani, se simte o femeie împlinită, atât în plan profesional, cât și sentimental. Familia pe care a construit-o alături de soțul ei Radu Dragomir, 55 de ani, este una superbă, iar cei doi au devenit unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz. 

Spre deosebire de alte relații prolifice din lumea mondenă, Dana Rogoz și Radu Dragomir au fost dintotdeauna discreți și au trăit o viață de familie liniștită și armonioasă, lipsită de scandaluri, un aspect rar întâlnit în ziua de azi. 

Azi, 10 iulie, Dana Rogoz și Radu Dragomir celebrează 10 ani de la cununia civilă, 10 ani de când actrița a devenit doamna Dragomir, nume pe care îl poartă cu drag și mândrie. 

Cu această ocazie, Dana Rogoz a făcut o declarație copleșitor de emoționantă pentru soțul ei și a împărtășit câteva imagini de colecție de la cununia civilă, ce a avut loc acum un deceniu. 

«Azi se implinesc 10 ani de la cununia civila. 10 ani de cand am spus DA si am inceput sa ma semnez cu "Dana Dragomir". Radu, imi doresc sa spunem DA unei vieti minunate impreuna si in continuare! ❤️ Te iubesc.» 

Cum au sărbătorit Dana Rogoz și Radu Dragomir 10 ani de la cununie

Dana Rogoz a împărtășit fanilor și cum a petrecut acest eveniment extrem de important sufletului ei. Vedeta și soțul au revizitat același local unde au fost în urmă cu 10 ani, doar că de această dată au fost însoțiți și de cei doi copii lor, rezultatul unei iubiri profunde ce durează de ani de zile. 

«Pe seara am fost la aceeasi ceainarie la care fusesem cu prietenii si familia in urma cu 10 ani, dupa cununia civila. Am fost noi 2, insotiti de cei 2 copii. Si am numarat nenumaratele schimbari in acesti 10 ani care au trecut mult prea repede.»

 Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au întâlnit în urmă cu 19 ani, pe vremea când vedeta juca în serialul «La bloc» regizat de cel ce avea să-i devină soț. La vremea aceea, Dana avea doar 19 ani, în timp ce Radu era un bărbat căsătorit vârstă de 38 de ani, tatăl unui fiu cu soția lui de atunci, actrița Ozana Oancea 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
Dorian Popa
FotoJet (1) jpg
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image jpeg
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg
cristina rus accident 2 JPG