Dana Rogoz, cel mai „sălbatic” selfie din istorie! În imagine apare și fiul vitreg al vedetei

Ultima actualizare:

Dana Rogoz a reușit să capteze toate privirile cu una dintre fotografiile publicate recent pe contul ei de Instagram. Aflată în vacanță în Bali, vedeta a reușit să facă cel mai „sălbatic” selfie posibil. „Sau nu l-a făcut ea?, s-au întrebat fanii frumoasei actrițe.

Dana Rogoz, cel mai „sălbatic” selfie din istorie! Foto: Instagram
Dana Rogoz, cel mai „sălbatic” selfie din istorie! Foto: Instagram

La doar câteva săptămâni după ce au celebrat 10 ani de la cununie, Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, și-au dus copiii la capătul lumii, în Bali. Pe lângă cei doi copii frumoși pe care îi au împreună, formula de călătorie l-a inclus și pe fiul vitreg al Danei, Barbu.

Trebuie să vezi și: Dana Rogoz, schimbare fabuloasă de look!: «Îmi place la nebunie»

De altfel, copilul lui Radu Dragomir din relația cu Ozana Oancea apare și el în cea mai sălbatică fotografie, alături de Dana Rogoz și de fiul acesteia, Vlad, dar și de un invitat supriză. Imaginea a stârnit mii de apreciere pe pagina de Instagram a celebrei actrițe. 

Vezi și: Cum arată și ce fac actorii din serialul «La Bloc», după 20 de ani de la primul episod

Dana Rogoz, selfie senzațional cu fiul vitreg, dar și cu un „localnic” din Bali

Cel mai „sălbatic” selfie din istorie! Foto: Instagram/Dana Rogoz
Cel mai „sălbatic” selfie din istorie! Foto: Instagram/Dana Rogoz

„Selfie cu maimuța! Am mers la Monkey Forest Sanctuary crezând că e mai mult o atracție pentru copii. Dar pe lângă maimuțe (care, sincer, pe cât de mult îmi plac, pe atât de frică îmi e personal de ele), parcul în sine e spectaculos. Pădurea, podurile de lemn și toate traseele fac aceasta atracție turistică un #must visit în #Bali”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Interesant de văzut: Fetița Danei Rogoz merge cu trotineta, la doi ani! Imagini adorabile cu Lia

Imaginea este un cu adevărat spectaculoasă, unii internauți glumind pe tema faptului că selfie-ul pare făcut de maimuță. Totodată, fotografia are o însemnătate uriașă în condițiile în care fiul regizorului Radu Dragomir a apărut rar în ipostaze alături de Dana Rogoz și de copiii acesteia.

Dana Rogoz are parte de o vacanță de vis în Bali

„Am ajuns în paradis! Trebuie să vă recunosc că drumul nu a fost tocmai ușor”, a scris Dana Rogoz imediat după ce a aterizat în Bali. Ulteriori, într-o altă postare, vedeta se declara foarte fericită că poate gusta dintr-o sumedenie de fructe exotice.

„Una dintre marile noastre bucurii în Asia: fructele. Tocmai ne-am oprit la piață și am luat câteva kilograme de snake fruit, dragon fruit, banane, mandarine, mangosteen și longan”, a scris vedeta. 

Urmărește și: Dana Rogoz are un soț model. Cum se poartă Radu Dragomir cu fetița în parc

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au căsătorit în 2012. Îmrepună au doi copii superbi: Lia și Vlad. Totodată, regizorul, care este cu 18 ani mai în vârstă decât partenera lui, mai are un copil dintr-un mariaj anterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net