Dana Rogoz, în lacrimi! Vedeta, surprinsă într-o ipostază emoționantă: „M-a bușit plânsul. Ne leagă așa de multe”

Ultima actualizare:

Dana Rogoz, postare emoționantă pe Instagram. Îndrăgita actriță româncă își aduce aminte cu lacrimi în ochi de persoana care a fost atât de importantă pentru ea, vreme de ani întregi.

Fiecare dintre noi are acele lucruri care reușesc, indiferent de unde și în ce situație suntem, să ne transporte în trecut. Nu contează niciodată câți ani au trecut, cât de multe lucruri s-au schimbat și nici ce persoane au venit și, poate chiar au și plecat, din viața noastră.

Fie că este vorba despre refrenul unei melodii, un film, un miros, un nume, sau o plimbare pe o stradă plină de amintiri personale, există acel lucru care odată ce îl trăim, ne face să închidem ochii și să ne amintim cu nostalgie de vremurile trecute.

Este un lucru care ni se întâmplă fiecăruia dintre noi, de multe ori fără să vrem, poate chiar în special atunci când nu vrem.

Acest sentiment de nostalgie nu este întotdeauna provocat de către un loc anume, sau acea melodie care are atâtea amintiri legate de ea. De multe ori, este de ajuns o singură persoană, pentru a fi transportați în trecut și pentru a ne aminti de cei care chiar ne-au fost alături.

Dana Rogoz, amintiri emoționante de la nuntă.

În cazul Danei Rogoz, iubita actriță care a încântat o întreagă generație și care este poreclită cu drag, chiar și în ziua de azi, drept „Abramburica”, această persoană este nimeni altul decât actorul Marian Râlea.

Cu siguranță vi-l amintiți cu drag pe acesta pentru interpretarea personajului „Magi Magicianul”, din emisiunea „Abracadrabra”. Îndrăgitul serial a fost difuzat pentru prima dată în Martie 1991, pe TVR1. Din anul 1995, emisiunea s-a mutat pe PRO TV, unde a continuat să încânte publicul din România până în 2001.

Vedeta, surprinsă într-o ipostază emoționantă! 

„Aici eram la nunta mea. Colegii de facultate tocmai ne făcuseră o surpriză și ceruseră DJ-ului să pună piesa „Eu pot, eu sunt Magician”. Și țin minte că, în rochie de mireasă fiind, îmbrățișată de Magi, cel care mi-a fost ca un tată o perioadă lungă din viața mea, m-a bușit plânsul. Ne leagă așa de multe.”

Acesta a fost comentariul Danei Rogoz la postarea de pe Instagram, în care apare alături de persoana de care o leagă atâtea amintiri din copilărie. Cei doi vor juca un rol de tată și fiică în piesa de teatru „Proof”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net