Ce a pățit adorabila Lia, fiica Danei Rogoz? „Cerea cu privirea confirmarea mea că situația e sub control”

Ultima actualizare:

Aflată în Bali, Dana Rogoz continuă să împartă cu fanii ei toate aventurile și experiențele pe care le trăiește în excursia de la capătul lumii. Vedeta a povestit recent un moment inedit în care personajul principal a fost micuța Lia, adorabila fiică a actriței. „Nu știa dacă să se bucure sau să plângă”, a scris Dana pe contul ei de Instagram.

Ce a pățit adorabila Lia, fiica Danei Rogoz? Foto: colaj Facebook
Ce a pățit adorabila Lia, fiica Danei Rogoz? Foto: colaj Facebook

Îndrăgita vedetă se află pe meleaguri exotice împreună cu soțul ei, Radu Dragomir, cei doi copii ai lor, Lia și Vlad. Totodată, în călătoria din Bali i-a însoțit și fiul cel mare al regizorului, băiatul din prima căsătorie.

Foarte interesant: Dana Rogoz, cel mai „sălbatic” selfie din istorie! În imagine apare și fiul vitreg al vedetei

Călătoria pare una memorabilă. Peisajele de vis, locurile fascinante și culorile din Bali au fermecat-o pe Dana Rogoz. În timpul excursiei, superba Lia, în vârstă de doar 2 ani, a primit un cadou inedit care a speriat-o un pic. Mama ei a surprins momentul, iar figura candidă a fetiței a înduioșat toți internauți.

Trebuie să vezi și: Dana Rogoz, schimbare fabuloasă de look!: «Îmi place la nebunie»

Fiica Danei Rogoz a primit un cadou care ar trebui „să o protejeze de energiile negative.” Cât de adorabil a reacționat Lia

„Lia a primit de la un preot de la templul Uluwatu o brățară numită "benang tridatu", realizată din 3 șnururi în culorile roșu, alb și negru, care să o protejeze de energiile negative.

Inițial nu știa dacă să se bucure sau să plângă, așa că cerea cu privirea confirmarea mea că situația e sub control, că e în siguranță. Dar apoi cine era cea mai mandră de brățara ei?”, a povestit Dana Rogoz pe contul ei de Instagram.

Interesant de văzut: Fetița Danei Rogoz merge cu trotineta, la doi ani! Imagini adorabile cu Lia

Dana Rogoz are parte de o călătorie de vis în Bali

La doar câteva săptămâni după ce au celebrat 10 ani de la cununie, Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, și-au dus copiii într-o excursie exotică în Bali.

„Am ajuns în paradis! Trebuie să vă recunosc că drumul nu a fost tocmai ușor”, a scris Dana Rogoz imediat după ce a aterizat în Bali. 

Urmărește și: Dana Rogoz are un soț model. Cum se poartă Radu Dragomir cu fetița în parc

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au căsătorit în 2012. Îmrepună au doi copii superbi: Lia și Vlad. Totodată, regizorul, care este cu 18 ani mai în vârstă decât partenera lui, mai are un copil dintr-un mariaj anterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Foto: Facebook/Dana Rogoz

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net