Obsesia de care nu poate scăpa Dana Rogoz. Nică măcar seara nu se liniștește

Dana Rogoz se simte o femeie împlinită, atât în plan profesional, cât și sentimental. Familia pe care a construit-o alături de soțul ei, Radu Dragomir, este una superbă, iar cei doi au devenit unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz. Totuși, ca orice om, Dana are și ea „piticii” ei. Și aici nu ne referim la copiii adorabili, ci la micile obsesii care ne frământă uneori.

Obsesia de care nu poate scăpa Dana Rogoz
Obsesia de care nu poate scăpa Dana Rogoz

Îndrăgita vedetă a recunoscut că este obsedată de curățenie. Actrița nu poate scăpa de acest obicei nici după spectacolele care se desfășoară seara. Confesiunea a fost făcută chiar de Dana pe rețelele de socializare.  

În imaginile publicate pe Instagram, Dana Rogoz nu a ezitat să le arate internauților cum se prezenta locuința sa după o seară în care ea a fost plecată de acasă.  

„M-am întors de la un spectacol și am găsit „urmele” unei seri în care copiii au rămas doar pe capul lui Radu. Nu aș fi putut adormi fără să nu fac ordine pentru că #obsesie!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Marea obsesie a Danei Rogoz: „Nu aș fi putut adormi fără să nu fac ordine”

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au căsătorit în 2012. Îmrepună au doi copii superbi: Lia și Vlad. Totodată, regizorul, care este cu 18 ani mai în vârstă decât partenera lui, mai are un copil dintr-un mariaj anterior.

Spre deosebire de alte relații din showbiz, Dana și Radu au fost dintotdeauna discreți și au trăit o viață de familie liniștită. În vara trecută, pe 10 iulie, cei doi au celebrat 10 ani de la cununia civilă.

Cu această ocazie, Dana Rogoz a făcut o declarație copleșitor de emoționantă pentru soțul ei și a împărtășit câteva imagini de colecție de la cununia civilă, ce a avut loc acum un deceniu. 

„Azi se împlinesc 10 ani de la cununia civila. 10 ani de când am spus DA și am început să mă semnez cu "Dana Dragomir". Radu, îmi doresc să spunem DA unei vieți minunate împreună și în continuare! Te iubesc.”, a scris vedeta, care a precizat apoi și ce au făcut în acea zi specială.

„Pe seară am fost la aceeași ceainărie la care fusesem cu prietenii și familia în urmă cu 10 ani, după cununia civilă. Am fost noi 2, însotiți de cei 2 copii. Și am numărat nenumaratele schimbări în acești 10 ani care au trecut mult prea repede”, scria Dana Rogoz, pe Instagram, în acea zi specială.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net