Dana Rogoz, adio maternitate! De ce nu mai vrea vedeta alt copil: „S-a terminat!”

#Exclusiv Click!

Pentru ei, dragostea nu are vârstă! Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, aniversează 18 ani de căsnicie. Au împreună doi copii superbi, iar vestita Abramburica este acum mamă cu normă întreagă. Nu o prididește cu cei doi prichindei, așa că nu se mai pune problema să mai apară și al treilea în peisaj. Vedeta ne-a divulgat care este secretul căsniciei ei, pe care mulți au pus-o la zid din cauza diferenței de vârstă dintre ea și soțul ei!

Dana Rogoz, mamă cu normă întreagă! Dar nu mai face copii

Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir sunt căsătoriți din 2012 și au împreună doi copii superbi, pe Vlad (8 ani) și pe micuța Lia (2 ani). Soțul actriței este mai mare cu 19 ani, dar cei doi nu au simțit niciodată diferența de vârstă dintre ei. Dana Rogoz avea aproape 19 ani atunci când s-a cuplat cu regizorul Radu Dragomir. La acea vreme, puțini au crezut în relația lor datorită diferenței de vârstă dintre ei.

Citește și: Dana Rogoz trece printr-o suferință uriașă! Ce a pățit îndrăgita vedetă: „Da, sună super egoist...”

Iată însă că timpul a trecut, iar actrița și cunoscutul regizor au acum o familie de poveste. Se iubesc pe zi ce trece mai mult. Care este secretul, însă? Dana a dat din casă!

  • Dana, ești pasăre rară pe la mondenități. Cu cine lași copiii când pleci de acasă?

Îi las cu Radu. Am noroc că deja sunt mai mari și se poate înțelege și el mai bine cu ei. Și oricum nu stau foarte mult!

  • În ce măsură micuții sunt dependenți de tine? Ești o mamă exigentă sau permisivă?

Nu, copiii nu sunt dependenți de mine. Pot sta foarte bine și doar cu Radu, i-am mai dus și la mama destul de des, i-am lăsat și cu o prietenă de-a noastră. Vlad e o fire independentă, e liber să ne spună toate secretele lui, nu are nici un fel de cenzură. Spune orice prostioară pe care o face la școală, nu simte să-mi ascundă mie ceva, încă.

Mai urmărește și: Ce a pățit adorabila Lia, fiica Danei Rogoz? „Cerea cu privirea confirmarea mea că situația e sub control”

Dana Rogoz: „Nu mă dau expertă în ale căsniciei!"

  • Ți-e frică de tentațiile din ziua azi pentru copiii tăi?

Sunt multe tentații și multe zone periculoase pentru copii, la care noi nu am avut acces. Internetul la noi nu exista. Încerc să mă autoeduc, să le fiu un ghid bun. Dacă au niște valori sănătoase din primii ani, sper că vor alege corect.

Iată și: Imagini din paradis. Dana Rogoz prezintă cea mai tare cazare în care a stat vreodată!

  • Tu și Radu, mai aveți clipele voastre împreună, ca și cuplu?

Acum a început școala și grădinița, așa că prima parte a zilei o începem cu o cafea. După ce-i lăsăm pe copii la școală, luăm cafeaua împreună.

  • Te mai vezi mamă?

Nu! Sunt deja mamă, rămân mamă, dar gata! Am terminat! Nu s-a mai pus problema. Sunt foarte implicată în ce-i privește pe copii și vreau să le fie lor bine. Nu există alte planuri în acest sens.

De vis: Ce a făcut Dana Rogoz cu partea ei de bani moșteniți de la tatăl ei! «Mi-a dat aripi»

  • Care crezi că e secretul căsniciei voastre?

Nu mă dau expertă în ale căsniciei, dar nu cred în secrete! La noi a funcționat totul pentru că am fost foarte sinceri unul cu celălalt. Cred că semănăm în punctele esențiale. Nu a trebuit niciodată să fac eforturi pentru a fi pe placul lui sau iubită de el. Ne-am iubit și ne iubim așa cum suntem și am fost de-a lungul celor 18 ani !

Are și un fiu vitreg!

Dana Rogoz (37 de ani) este actriță, vedetă de televiziune, soție și, nu în ultimul rând, mamă. Dana a intrat încă din copilărie în atenția publicului. Ea a interpretat-o pe celebra Ambramburica în serialul TV „Abracadabra”, difuzat de TVR.

Actrița are și un fiu vitreg, cu care se înțelege foarte bine. Pe lângă cei doi copii pe care îi are cu Dana, regizorul Radu Dragomir mai are și un fiu în vârstă de 20 de ani, pe nume Barbu. Acesta locuiește în Elveția, unde este plecat la studii, iar tânărul are o relație foarte strânsă cu tatăl lui, dar și cu soția acestuia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net