Dana Rogoz, umilită pe propriul canal de socializare, în legătură cu vârsta soțului

Ultima actualizare:

Dana Rogoz, 37 de ani, a publicat pe contul ei de socializare o fotografie și un comentariu emoționant cu fiica ei cea mică, Lia. Din păcate, actrița a avut parte de un potop de comentarii tendențioase, semnate de un individ frustrat de diferența de vârstă dintre Dana și soțul ei, Radu Dragomir, 55 de ani.

Lia dă trezirea în fiecare dimineață. Ea e cea care ne scoală pe toți. Și nu mă plâng nicio secundă, pentru că e unul dintre cele mai frumoase ritualuri ale zilei. Ne mângâie pe fiecare, în timp ce ne spune "Neața, mama.", "Neața, tata", "Neața, Yoyu", "Neața, Yorick". Are mare grijă ca Vlad să se ridice din pat și să meargă cât mai repede spre micul dejun, ca saă nu întârzie la școală. Este de o gingășie extraterestră!”, a povestit Dana Rogoz, în dreptul unei fotografii emoționante a micuței Lia.

Ceea ce se dorea a fi o poveste sinceră și emoționantă, din viața privată a actriței și a familiei ei s-a transformat într-o mică ceartă, din cauza unui comentariu tendențios, publicat de un individ frustrat de diferența de vârstă dintre Dana Rogoz și soțul ei.

Nu mai posta despre viața ta fericită pe care o ai alături de “moșulică” al tău , încurajezi fetele să-și găseasca un “sugardaddy” și noi ăștia tineri stăm pe uscat , sau ce să fac să aștept să devin bătrân că să pot fi fericit?!“, a comentat respectivul.

Dana Rogoz și Radu Dragomir formează unul dintre cele mai statornice și discrete cupluri din show-biz, având o familie superbă. Așa că Dana a reacționat, într-un mod elegant, susținută de o „armată” de fani.

Trăiesti într-o realitatea a ta, tristă, cu niște tipare greșite, adânc înrădăcinate în mintea ta. Tu, "ăsta tânăr", ai o mentalitate de moșulica. Iar asta clar nu te ajută”, i-a răspuns Dana Rogoz.

Atât i-a trebuit individului care a lansat comentariul. Respectivul s-a lansat într-o altă serie de jigniri aduse celor care l-au apostrofat. În cele din urmă, așa cum e indicat în asemenea situații, a fost lăsat să omenteze singur, fără să primească vreo reacție. Nebăgat în seamă, acesta a cedat și a părăsit conversația.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net