Alexandra Stan și George Pușcaș, cuplul momentului. Unde s-a înfiripat idila? Avem dovada!

#Exclusiv Click!

A ieșit soarele pe strada Alexandrei Stan. Tocmai când se văita că nu-i merge deloc bine în amor, cântăreața și-a găsit o nouă iubire. Este vorba chiar de atacantul Naționalei de fotbal, George Pușcaș, pe care l-a agățat, recent, la un eveniment monden.

Alexandra Stan și George Pușcaș, îndrăgostiți în Mykonos!

Alexandra Stan nu mai e singură! Se iubește cu atacantul Naționalei, fotbalistul George Pușcaș (27 de ani). Cel puțin așa reiese din pozele pe care artista le-a „scăpat” pe Internet. Alexandra se află, în aceste zile, în Mykonos. în compania atacantului echipei de fotbal a României.

Solista s-a fotografiat, inițial, îmbrăcată în tricoul lui Pușcaș, iar apoi a publicat și poze în care apărea în brațele atacantului.

Unde l-a agățat Alexandra Stan pe Pușcaș?„Mi-aș dori o relație”

Povestea lor de dragoste este cât se poate de nouă și de fierbinte, căci s-a înfiripat chiar săptămânile trecute, la lansarea clinicii de înfrumusețare, unde Pușcaș este asociat cu colegul de la Națională, Ionuț Radu.

Alexandra (34 de ani) a venit la eveniment și, chiar înainte să pună ochii Pușcaș pe ea, ne-a mărturisit că e singurică cuc și își caută dragostea cu ardoare.

Mi-aș dori o relație cu o persoană care să mă înțeleagă și să ne înțelegem bine, asta e important. Nu e focus pentru mine acum o nouă căsătorie”, ne-a mărturisit solista.

Îmbrăcată într-o rochiță roz, mulată pe corp, cu vedere la abdomenul tonifiat, Alexandra i-a luat ochii lui Pușcaș. Atacantul Naționalei s-a pozat la panou cu Alexandra, ținând-o de gât, semn că idila începuse să se înfiripe.

La câteva zile după eveniment, Alexandra Stan a fugit în Mykonos, chiar în compania lui George Pușcaș, noul ei iubit!

Alexandra Stan, căsnicie sfârșită în doar câteva luni!

Alexandra Stan a ajuns în fața ofițerului stării civile alături de Emanuel Necatu, în iunie 2021. Cununia lor a fost una secretă și a fost oficiată de Elena Lasconi, primărița orașului Câmpulung Muscel. Mirii au îmbrăcat costume naționale la ceremonie și păreau foarte fericiți împreună.

Bărbatul cu care Alexandra a fost căsătorită se numește Emanuel, are 36 de ani și a fost consilierul de dezvoltare personală al solistei. În timpul ședințelor, cei doi au realizat că îi leagă mai mult decât o interacțiune pacient-consilier, iar bărbatul a fost cel care a făcut primul pas spre inima Alexandrei. Din nefericire, povestea lor s-a încheiat la fel de repede cum a început.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net