Alexandra Stan, îndrăgostită de un fotbalist turc? „Cred că acum sunt parte din echipă”

Presa din Turcia speculează despre o nouă idilă care îi are protagonişti pe frumoasa Alexandra Stan (33 de ani) şi pe portarul de la echipa Fenerbahçe din Turcia! Se pare că frumoasa româncă a pus ochii pe Altay Bayindir, fotbalistul cu 9 ani mai mic decât aceasta. 

Alexandra Stan ar fi pus ochii pe un fotbalist (Foto: Instagram)
Alexandra Stan ar fi pus ochii pe un fotbalist (Foto: Instagram)

Despre Alexandra Stan se ştie că este o fană înfocată a echipei Fenerbahçe condusă de Jorge Jesus, şi că în ciuda distanţei şi a programului, artista face tot posibilul să ajungă la meciurile organizate pe stadionul Sukru Saracoglu. Frumoasa româncă nu ratează nicio ocazie să facă vizite în Turcia, ţară pe care o îndrăgeşte foarte mult şi în acelaşi timp le împărtăşeşte şi fanilor suţinerea pe care o are faţă de echipa turcească.

Artista a publicat pe Instagram, unde este urmărită de peste 560.000 de fani, o poză în tricoul echipei. Acesta a fost un cadou al echipei pentru fana înfocată. Poza a fost însoţită de mesajul: „Fenerbahce mi-a trimis acest tricou minunat. Și eu eram îmbrăcată în galben. Care erau șansele? Cred că acum sunt parte din echipă”.

Ei bine, de curând se pare că artista (33 de ani) ar fi pus ochii pe portarul ehipei, Altay Bayındır, care împlineşte în curând 24 de ani, potrivit cotidianului Takvim. Şi are toate motivele, pe lângă faptul că este extrem de chipeş, sportivul valorează 13 milioane de euro. Altay însă, este posibil să plece de la Fenerbahçe, după ce i se va încheia contractul cu echipa la sfârşitul sezonului.

Artista a început să îl urmărească pe Instagram pe sportiv, iar de atunci a continuat să îi aprecieze toate postările.

A pus botul la fotbalistul Altay Bayındır de la Fenerbahçe. Cântăreața de renume mondial, care s-a pozat anterior cu tricoul lui Fenerbahçe, încearcă să îl cucerească. Reacția portarului de succes a început să fie discutată de fani pe rețelele de socializare”, au specificat jurnaliștii de la takvim.com.tr.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net