Divele din România care au trecut prin patul lui Tristan Tate. Cu cine s-a iubit proxenetul

Ultima actualizare:

Tristan Tate a devenit cunoscut în showbizul românesc după ce s-a aflat, în spațiul public, faptul că formează un cuplu cu nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. După ce fosta prezentatoare și-a dat seama ce fel de om este l-a părăsit instant, astfel că s-a orientat către alte domnișoare din showbiz. Prima a fost Otilia Bilionera.

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au cunoscut, după cum chiar blondina spunea, prin intermediul unor prieteni comuni, iar milionarul, neștiind cine era vedeta, și-a „permis” să o abordeze. 

„A văzut că am un copil”

Mai apoi, se pare că Tristan Tate și-a dat seama că vorbea, de fapt, cu o persoană publică. Fără să se ascundă, Bianca i-a povestit totul despre viața ei personală, despre fiica ei, Sofia și despre meseria pe care o are.

 „S-a întâmplat că ne-am cunoscut prin nişte prieteni comuni şi el a îndrăznit să mă abordeze, tocmai datorită faptului că nu ştia cine sunt. (…) 

S-a întâmplat că a avut curajul să mă abordeze. (…) El a văzut apoi Instagramul meu, a văzut că am un copil, că lucrez în televiziune. M-a întrebat dacă sunt într-o relaţie şi i-am spus că este complicat. Eu i-am spus, nu l-am minţit., declara Bianca, în 2018, despre legătura cu Tristan Tate. Cei doi s-au despărțit după 6 luni. 

Citește și - Cine este și cum arată femeia care i-a dăruit lui Tristan Tate un copil. Câștigă o avere din industria pornografică

Cu ce femei celebre din showbiz a mai avut legături amoroase Tristan Tate

Tot în 2018, după despărțirea de Bianca Drăgușanu, Tristan Tate a fost surprins de jurnaliști în compania brunetei Otilia Bilionera. Despre acesta, artista declara că este „un bărbat bine”.

„Foarte bine fac. L-am cunoscut pe Tristan Tate prin nişte prieteni comuni. Acum câteva zile ne-am cunoscut. Nu ştiu că acum câteva zile era cu Bianca, dacă eu nu am stat în ţară, nu ştiu ce se petrece prin ţară. Desigur, este un bărbat bine. E un băiat foarte bun Tristan.”, a spus Otilia Bilionera, la un post de televiziune, despre întâlnirea cu proxenetul.

Proxenetul a fost văzut chiar și în compania Alexandrei Stan. Cei doi au postat fotografii din inimitatea lor, pe rețelele de socializare, iar internauții au rămas uimiți la vederea lor.

„Sunt o persoană asumată. Am avut relații lungi, serioase. Dar, în ultimele luni, am fost singură. Vis-a-vis de ce s-a scris în presă, am ieșit de câteva ori și am simțit că nu e ce trebuie, nu e bărbatul cu care aș putea începe ceva serios și am rupt orice legatură”, a spus Alexandra Stan. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net