Bianca Drăgușanu, despre rivalitatea cu Anda Adam: „Mi-am făcut rău mie, nu ei”

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu și Anda Adam au fost mereu comparate de-a lungul timpului. După ce Victor Slav s-a despărțit de cântăreață, s-a căsătorit cu mama fetiței sale, dar nici această relație nu a durat. Ulterior, fanii au acuzat-o pe Anda Adam că îi copiază stilul "rivalei", în timp ce fosta soție a lui Victor Slav a aruncat și ea cu "săgeți". Ani mai târziu, fiecare dintre ele și-a refăcut viața, iar acum a ieșit și adevărul la iveală despre relația celor două vedete.

Începutul de an aduce pace și între Bianca Drăgușanu și Anda Adam. După ce cântăreața a dezvăluit niște detalii despre rivalitatea lor, în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" de la Kanal D, fosta soție a lui Victor Slav a reacționat și ea public.

Citește și: Bianca Drăgușanu, surpriză inedită de Moș Nicolae: „Viața mea este ca un film”

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Anda Adam

Se pare că o cunoștință comună le-ar fi făcut recent legătura, iar Bianca Drăgușanu a recunoscut că și-a asumat greșelile din trecut și că le regretă. Însă, ea mai afirmă și că unele răutăți au fost spuse doar ca răspuns la ceea ce comenta atunci Anda Adam.

„Eu și Anda Adam nu avem ce împărți. Eu și ea avem o prietenă comună la care ne machiem. Ea s-a dus la Marina, au vorbit despre mine, Anda a zis că nu mi-a purtat vreodată pic, iar eu i-am transmis scuzele mele, pentru că a fost o prostie manifestarea mea de atunci. Nu am avut niciodată ceva cu ea. Mă duceam în emisiuni și mă provocau, e vina mea, evident, pentru că am epatat cum nu trebuie, în direcția care nu trebuie.”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Click!.

Iată și: Bianca Drăgușanu, reacție pe Instagram, după ce a fost acuzată că a tocat banii familiei Bădălău

După ce prietena ei i-a povestit despre discuția cu Anda Adam, Bianca Drăgușanu a rugat-o să îi transmită scuze din partea ei și să îi spună că nu are nimic personal cu ea. Așadar, până la urmă, nu există nicio rivalitate între cele două foste femei din viața lui Victor Slav. „Nu există termen de comparație, rivalitate, nu există nimic de genul ăsta. Noi două, n-am avut, de fapt, nimic de împărțit, astea au fost doar speculații, însă au apărut și din cauza mea, pentru că eram eu mai impulsivă pe atunci. Vreau ca anul 2023 să ne facă mai buni.”, a mai spus Bianca Drăgușanu, pentru Click!.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav

Primele comparații dintre cele două, făcute în trecut, au pornit de la faptul că amândouă au iubit același bărbat. Cu toate acestea, Bianca este convinsă că nu au de ce să fie rivale din această cauză.

„Ideea e că mi-am făcut mie rău, nu ei. Pentru că eu am vorbit despre o femeie care nu mi-a făcut nimic, a fost o prostie din partea mea, recunosc, pentru că nu aveam de ce discut urât despre ea. Eu chiar o apreciez pe Anda Adam, este una dintre puținele artiste cu coloană vertebrală, arată foarte bine, se întreține, îmi place de ea.”, a mai spus Bianca Drăgușanu, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro