Bianca Drăgușanu, Revelion cu Gabi Bădălău în Bolintin Vale. Imagini din superba locație

Ultima actualizare:

După un an cu multe turbulențe, Revelionul i-a prins împreună pe Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Blondina și omul de afaceri au petrecut Anul Nou în Bolintin Vale. Click! îți arată imagini din superba locație, dar și ce ținută spectaculoasă a purtat fosta prezentatoare TV.

Bianca Drăgușanu, Revelion cu Gabi Bădalau în Bolintin Vale
Bianca Drăgușanu, Revelion cu Gabi Bădalau în Bolintin Vale

Bianca Drăgușanu și Bădălău au sărbătorit împreună trecerea într-un nou an. Cei doi s-au simțit excelent într-o locație de vis, în Bolintin Vale. Blondina a fost strălucitoare la petrecerea de Revelion, iar dovada o reprezintă chiar pozele publicate de Bianca în mediul online.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădalau au fost împreună de Revelion. Blondina, apariție răvășitoare

Final de an agitat pentru Bianca Drăgușanu

Cu doar câteva zile înainte de Revelion, Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență pe mâna medicilor, la perfuzii, după ce i s-a umflat fața. 

Potrivit informațiilor oferite de sursele noastre de încredere, blondina a suferit o alergie severă din cauza preparatelor tradiționale pe care, probabil, le-a consumat în exces și i s-a umflat fața. 

„Bianca nu s-a simțit prea bine, așa că a avut nevoie să o vadă un medic. A mers la prietena ei la clinică, la Elisabeta Vlădescu. Și-a făcut niște analize de sânge, i s-au administrat și perfuzii pentru calmare. A mâncat și ea bucate tradiționale, ca tot românul și a pățit ce a pățit. I se umflaseră ochii și toată fața îi era umflată”, a declarat o sursă, în exclusivitate pentru Click!.

Gabi Bădălău a divorțat în sfârșit

Anul 2022 a adus multe în viața lui Gabi Bădălău. Un aspect important este acela că omul de afaceri este în sfârșit liber de orice obligație față de Claudia Pătrășcanu, pentru că cei doi au divorțat în sfârșit, după ani de zile în care s-au târât unul pe altul prin tribunale. Divorțul a fost finalizat pe 20 octombrie.

În sfârșit, după trei ani de zile, am reușit și am divorțat de comun acord, urmând a fi în pronunțare și a se redacta hotărârea judecătorească. Am hotărât ca grija pentru copii să fie comună și Claudia să revină la numele anterior.

De trei ani de zile mă chinui ca să divorțăm și să închidem și lucrurile astea. Eu împreună cu doamna avocat am vrut să terminăm tot astăzi. Din păcate, Claudia iar a depus probe, înregistrări, că fumez narghilea cu copiii și că nu sunt tată bun, că copilul are abces și că eu sunt motivul pentru care îl dor dinții pe copil. Din cauză că ea a depus probe, noi nu ne-am putut judeca pe ele tot astăzi.

Că eu nu plătesc școlile copiilor (n.r asta a spus Claudia Pătrășcanu), probabil că ea nu știe că eu sunt cel care achită integral studiile. Ideea e că la următorul termen, care o să fie pe 3 noiembrie, probabil terminăm și celelalte aspecte din cadrul divorțului, respectiv domiciliul copiilor, relațiile cu părinții, program de vizitare șmd. Să sperăm că totul e ok și nu se mai face apel”, a povestit Bădălău pentru X-tra Night Show, după divorț.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net