Florina Constantinescu, despre cel mai tare Revelion pe care l-a trăit!

#Exclusiv Click!

Cum se apropie finalul de an, Florina Constantinescu îşi face, cuminte, retrospectiva anului ce vine şi concepe o nouă listă cu rezoluţii.

Florina Constantinescu prezintă rubricile Meteo din cadrul Știrilor TVR
Florina Constantinescu prezintă rubricile Meteo din cadrul Știrilor TVR

Anul care se încheie a fost cu provocări noi, aşa că balanţa e pe plus. Iar de la 2023 ştie ce vrea: o revenire în muzică, mai mult timp alături de copii, mai multe călătorii şi o casă nouă. Şi pentru toate acestea este pregătită să muncească “mai eficient”.

Citește și: Prezentatoarea TVR Florina Constantinescu: «Îmi e dor de concerte»

Ce înseamnă pentru tine Revelionul?

Este “acea petrecere pe care nu o ratezi niciodată”, oriunde ai fi. E un motiv de bucurie, de sărbătoare, ziua în care faci bilanţul lucrurilor propuse şi realizate în anul care tocmai s-a scurs şi întocmeşti lista cu noile dorinţe, pentru anul ce va urma.

Cum îţi place de obicei să petreci cu această ocazie?

De-alungul vieţii am pe-trecut de Revelion în toate variantele, în străinătate, în ţară, la diverse restaurante, cu prietenii, cu familia. Însă, în ultimii trei ani, am ales să rămân acasă, cu familia. Copiii au mai crescut, stau cu noi până dimineaţa, cântăm, dansăm, ne distrăm în stilul nostru, ne bucurăm şi de un mic spectacol cu artificii.

Iată și: FOTO EXCLUSIV Florina Constantinescu, Crăciuniță pentru prima dată în viață

Care a fost cel mai reuşit Revelion de până acum?

Acum nouă ani, când încă nu eram căsătoriţi, Niki, mi-a propus să petrecem Revelionul în Braşov, alături de nişte prieteni de-ai lui, la o petrecere mare de la un restaurant. Ţin minte că am ajuns la hotel, ne-am cazat, ne-am îmbrăcat festiv şi am plecat acolo.

Dar pentru că i-am spus pe drum că aş vrea să mănânc niste kurtos kalacs, pentru că îmi plac foarte mult, atunci s-a schimbat totul. Am mers în Piaţa Sfatului şi am rămas acolo.

Ne-a plăcut concertul, atmosfera şi am pierdut noţiunea timpului. Am decis să petrecem în doi apoi, aşa că ne-am întors la hotel, unde am comandat de mâncare, ceva tradiţional, în cameră... A fost simplu, romantic şi neaşteptat de frumos...

«Port ceva nou şi îmi pun lenjerie roşie»

Cum veţi petrece anul acesta?

Şi anul acesta vom petrece tot acasă! Avem tradiţie: punem de toate pe masă, şi peşte, şi struguri, ca să ne aducă noroc. Iar copiilor le fac pentru desert tort cheescake cu căpşune, este preferatul lor. Şi cred că mă risc şi la o prăjitură Pavlova. Ne gătim, ne punem bani în buzunar şi ne bucurăm că suntem împreună. Eu, de exemplu, în fiecare an port ceva nou, de ocazie, chiar dacă stau acasă, şi neapărat am lenjerie roşie. Nu sunt superstiţioasă, dar norocul e binevenit întotdeauna!

Că tot spuneai de tras linie... Cum a fost pentru tine anul 2022?

A venit cu provocări noi: Nicholas a început şcoala, am trecut în altă etapă, iar pentru mine, pe plan profesional, pe lângă activitatea de la ştiri, am primit şi un proiect la care visam de câţiva ani, o emisiune pentru copii, “Vedeta familiei”, un show de talente, care se transmite la postul TVR 1 în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 10.00.

Ce ai pus pe lista de rezoluţii pentru noul an?

Să petrec mai mult timp cu copiii, să călătorim mai mult, să muncesc mai eficient şi să-mi sporesc veniturile. Iar dacă toate proiectele se leagă sper să reuşim să ne construim căsuţa mult visată.

Dar pe plan muzical ce noutăţi ai în gând?

M-ai nimerit! Pregătesc nişte surprize, alături de compozitori şi artişti consacraţi. Astrologii spun că pentru tauri anul 2023 va fi cu succes din punct de vedere al creativităţii!

O urare pentru cititorii noştri, te rugăm!

Anul care vine să vă aducă înţelepciune, răbdare, motivaţie, bucurie, chiar şi din lucruri mici, şi multă iubire! Să fie un an fără pandemii şi fără războaie, adică să fie linişte şi pace în lume şi să vă găsească pe toţi sănătoşi! Sărbători minunate!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net