Iuliana Tudor, dezvăluiri din culise: „O emisiune de două ore se filmează în zece”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După cinci ani de pauză, iată că una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment ale Televiziunii Române, „O dată-n viaţă”, s-a întors în grila TVR 1, fiind prezentată de aceeaşi simpatică Iuliana Tudor. Şi, odată cu ea, a revenit şi amuzantul cuplu Floarea şi Gheorghe. Cum se pregătesc, ce se întâmplă în platou sau în culise şi ce invitaţi speciali le trec pragul? Reporterul Click! a fost acolo şi vă povesteşte în exclusivitate.

Am stat de vorbă  cu Iuliana Tudor  chiar în cabina ei
Am stat de vorbă cu Iuliana Tudor chiar în cabina ei

Miercuri, 2 noiembrie, puţin după prânz, am „descins” într-unul dintre studiourile TVR, acolo unde se pregătea o nouă ediţie din „O dată-n viaţă”.  Filmările erau în toi! Când am intrat în studio, am şi zărit-o pe Iuliana Tudor, într-o superbă rochie roşie, lungă. Dirija treburile prin platou mai ceva ca un dirijor la Operă.

Linişte, se filmează!
Linişte, se filmează!

Formatul emisiunii s-a schimbat faţă de ediţiile anterioare. Acum aduce în atenţia publicului tinerii laureaţi ai talent-show-ului „Vedeta populară”, alături de mari vedete ale folcorului românesc, venite să-i susţină şi să le ofere din experienţa lor.

Tinerii sunt provocaţi de Iuliana Tudor la momente artistice unicat, trăite „o dată-n viaţă”, precum: interpretarea unui cântec din folclorul românesc în primă audiţie, interpretarea unui cântec din muzica pop, rock, jazz, dance, hip hop etc., duet cu  vedeta care îl susţine, duet cu un artist în vogă al momentului, din alt gen muzical, dans tradiţional alături de un ansamblu folcloric de profesionişti, dans rock’n roll, vals, dance, tango cu trupa de dansatori, recunoaşterea unor obiceiuri sau elemente de etnografie şi folclor muzical din diferite zone ale ţării, moment de teatru alături de un actor celebru, precum şi amuzanta probă practică (de tăiat lemne, de gătit un preparat tradiţional, de muls capra sau oaia, de executat un obiect din lut la roata olarului etc.).

Reporterul Click! s-a fotografiat  în platoul emisiunii
Reporterul Click! s-a fotografiat în platoul emisiunii

Floarea şi Gheorghe, responsabili cu distracţia

Aşadar, când am intrat în platoul de filmare, la cele trei pupitre erau Maria Chivu alături de solista Mariana Anghel, Dorinel Gavriluţ Pirvoni împreună cu Gelu Voicu şi Ioana Ştefan secondată de Liliana Laichici. Iar membrii ansamblului Banatul din Timişoara se pregăteau să intre în scenă pentru a dansa cu interpreta Maria Chivu. Solista de populară tocmai făcuse nişte repetiţii de paşi în culise.

Iuliana, împreună  cu umoriştii  Maria Buză  şi Marius  Rizea
Iuliana, împreună cu umoriştii Maria Buză şi Marius Rizea

Apoi, ca din senin au apărut o masă şi două scaune, un cuier şi o haină de blană, accesoriile pentru următorul moment. Până să aflu eu despre ce este vorba i-am văzut pe Maria Buză şi Marius Rizea, adică Floarea şi Gheorghe, cuplul haios care ţine în priză publicul.

Întâi au făcut nişte selfie-uri cu Iuliana, apoi, fără duble şi greşeli, cei doi actori şi-au făcut numărul. Mai târziu au apărut şi Adda, şi Mihai Trăistariu, care au avut de filmat momentele lor la finalul emisiunii.

„Când am păşit în platou mi s-a tăiat respiraţia”

Într-o pauză de filmări, Iuliana ne-a invitat în cabina ei. “Pentru 2 ore de emisiune filmăm 10 ore! Trebuie să facem şi pauză”, ne-a dezvăluit vedeta. Pe holurile TVR ne-am întâlnit cu mai multe vedete printre care şi Liana Stanciu, care se pregătea şi ea de filmări.

Ajunşi în cabina Iulianei am povestit despre noul sezon al emisiunii şi cu ce noutăţi vine.

Pe holuri  ne-am întâlnit  cu Liana Stanciu
Pe holuri ne-am întâlnit cu Liana Stanciu

„Noi am îndrăznit să comparăm noul sezon cu o mireasă, care are ceva nou, ceva vechi şi ceva colorat. Pentru că noul sezon are ingrediente din emisiunea „Vedeta populară”, adică concurenţii. „«O dată-n viaţă» a fost şi va rămâne proiectul meu de suflet.

Timp de 10 ani am trăit printre cele mai frumoase experienţe ca om de televiziune, iar în momentul în care am păşit din nou în decorul emisiunii mi s-a tăiat respiraţia, gândindu-mă la Titus Munteanu, la Elise Stan şi echipa noastră, la maestrul Nicolae Botgros şi orchestra Lăutarii din Chişinău... Şi, peste toate, la câtă bucurie am adus în sufletele românilor de pretutindeni prin acest show.

Continuăm povestea «O dată-n viaţă» şi sunt fericită că spectacolul va avea în prim-plan tinerii descoperiţi de noi la «Vedeta populară». Un pariu pe care ni l-am asumat, e riscant.

Formatul emisiunii s-a modificat  faţă de ediţiile precedente
Formatul emisiunii s-a modificat faţă de ediţiile precedente

Aducem în prim-plan tineri necunoscuţi, care au fost la «Vedeta populară» şi pe care îi aşezăm într-un spectacol de divertisment dificil pentru ei.

Dar încercăm să-i ducem la un alt nivel şi să-i şcolim, aşa cum a făcut Televiziunea Română cu atâtea generaţii de vedete. Pentru că nici o altă staţie nu-şi asumă să crească vedete în timpurile astea şi toată lumea vrea vedete de-a gata. Ceea ce e un pic dificil”, ne-a mai spus Iuliana Tudor,  în timp ce-şi refăcea singură machiajul şi coafura.

În timp ce la alte televiziuni mişună oamenii din staff în jurul vedetelor, la TVR e… linişte. Mă rog, linişte e un fel de a spune, dacă ne gândim că echipa din spatele celebrei emisiuni e formată din 70 de oameni! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net