E jale în familia lui Niculae Bădălău! Fiul acestuia, Gabi, ar fi izbucnit în lacrimi

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Familia lui Niculae Bădălău, 62 de ani, are parte de un final devastator al anului. Fostul politician este arestat preventiv, întreaga sa familie trăind un veritabil șoc. Cu doar o zi înainte să fie încătușat, el era în sânul familiei și petreceau toți, apoi, după 24 de ore, plângeau.

Gabi Bădălău e foarte afectat de experiența tatălui său. Colaj foto. Sursa: Inquam
Gabi Bădălău e foarte afectat de experiența tatălui său. Colaj foto. Sursa: Inquam

Sărbătorile acestui final de an vor fi, probabil, printre cele mai triste pentru familia Bădălău. Ultimul eveniment fericit al acestora i-a implicat pe aproape toți membrii, fiind sărbătorită ziua de naștere a unuia dintre nepoții lui Niculae Bădălău. Alături de soția sa, Rodica, acesta a petrecut, alături de fiu, Gabi și de fiica și soțul acesteia, având toți nepoții în jur.

Era o zi de sâmbătă, iar weekendul se anunța a fi unul minunat. A doua zi, duminică, Niculae Bădălău apărea cu cătușele pe mâini, dus în fața magistraților, apoi, în spatele gratiilor. „Gabi a crezut că va fi eliberat, în acea seară. S-a dus după el, dar a urmat coșmarul! Când a aflat că i-au dat mandat de arestare, luni, a izbucnit în plâns”, a declarat, pentru Click!, o sursă apropiată familiei.

Totuși, membrii familiei Bădălău s-au ținut tari. S-au consultat cu avocații și au sperat că, prin intermediul unei contestații, seniorul va beneficia de clemență și că, de sărbători, va dormi în patul său. Joi, 8 decembrie, magistrații au respins definitiv contestația, însemnând că Niculae Bădălău va petrece Crăciunul în arestul central sau într-o celulă destinată arestului preventiv, într-unul dintre penitenciarele Jilava sau Rahova.

Cert este că sărbătoarea creștină, care reunește familiile în întreaga țară, îl va prinde pe Niculae Bădălău în spatele gratiilor, pentru că mandatul a fost emis pe 27 noiembrie, iar decizia arestării pentru 30 de zile a fost dată pe 28 noiembrie. Evident, nu există nici o garanție că mandatul nu va fi extins, la finalul lunii decembrie, Bădălău senior riscând să petreacă și Revelionul în spatele gratiilor.

Gabi e devastat. Nu credea că e posibil așa ceva și nu știe cum poate să își ajute părintele. E o situație dramatică, mai ales că azi petreceau și a doua zi plângeau, la propriu”, a mai declarat, pentru Click!, sursa apropiată familiei Bădălău.

Seniorul a fost arestat, într-un dosar instrumentat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, împotriva sa fiind formulate acuzații pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi trafic de influenţă, într-o anchetă în care este acuzat că i-ar fi promis o șpagă de 170.000 de euro unui primar din judeţul Giurgiu, în schimbul acordării unor contracte de lucrări publice.

Între timp, Parlamentul a votat revocarea lui Niculae Bădălău din funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi. Inițial, după ce a fost adus cu mandat la DNA, autoritățile au transmis că acesta își va păstra funcția, dar lucrurile s-au schimbat atunci când a fost emis mandatul de arestare preventivă, iar detaliile anchetei au ajuns în presă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net