Bianca Drăgușanu a ajuns la perfuzii din cauza unei alergii severe. S-a ales cu toată fața umflată

Ultima actualizare:

Click! vă oferă exclusivitatea momentului! Bianca Drăgușanu a ajuns de urgență pe mâna medicilor, la perfuzii, după ce s-a ales cu o alergie severă care i-a umflat fața. 

Este informația momentului în showbizul românesc! Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâna medicilor. Potrivit informațiilor oferite de sursele noastre de încredere, blondina a suferit o alergie severă din cauza preparatelor tradiționale pe care, probabil, le-a consumat în exces și i s-a umflat fața. Cu toate acestea, perfuziile medicilor aplicate imediat sunt gata să o pună pe picioare pe vedetă.

Bianca Drăgușanu, de urgență pe mâna medicilor

Pentru că avea nevoie de îngrijiri medicale, Bianca Drăgușanu nu a mai stat pe gânduri și a mers, degrabă, la clinică.

Citește și - Bianca Drăgușanu, sărită din schemă de la ziua viitoarei soacre! Cele două se au ca șoarecele cu pisica!

„Bianca nu s-a simțit prea bine, așa că a avut nevoie să o vadă un medic. A mers la prietena ei la clinică, la Elisabeta Vlădescu. Și-a făcut niște analize de sânge, i s-au administrat și perfuzii pentru calmare.

A mâncat și ea bucate tradiționale, ca tot românul și a pățit ce a pățit. I se umflaseră ochii și toată fața îi era umflată”, a declarat o sursă, în exclusivitate pentru Click!.

Bianca Drăgușanu a ajuns la perfuzii
Bianca Drăgușanu a ajuns la perfuzii

Bianca Drăgușanu suferă de diabet de mai bine de 10 ani

Aceasta nu este singura problemă medicală pe care o are Bianca Drăgușanu. Diva suferă de diabet de mai bine de 10 ani, iar din păcate, boala nu are niciun remediu.

Tot ce poate să facă Bianca este să urmeze un tratament special pentru toată viața, iar în momentele în care are crize, să facă insulină. Acum ceva timp, vedeta ne-a povestit că diabetul i s-a declanșat pe sistem nervos și că, de atunci de când a descoperit diagnosticul, nu are voie să se supere și trebuie să țină și un regim alimentar strict. 

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic și sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. În urma unor analize am descoperit că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez și trebuie să țin regim alimentar strict”, a spus Bianca, acum ceva timp, pentru Click!.

„Eu sunt bine, orice ar fi. Sunt foarte bine eu, dar mănânc fără zahăr pentru că nu am voie zahăr. Și dacă mănânc zahăr mi se face rău”, a mai declarat, în spațiul public, Bianca Drăgușanu. 

De-a lungul anilor, blondina a mai avut și alte probleme de sănătate. La un moment dat, acuza dureri foarte puternice la genunchi, așa că a mers la ortoped. Din păcate, la momentul respectiv, Bianca Drăgușanu a aflat că s-ar putea să aibă și o ruptură de menisc, pe care nu trebuie, sub nicio formă, să o neglijeze. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net