Bianca Drăgușanu, reacție pe Instagram, după ce a fost acuzată că a tocat banii familiei Bădălău

După ce a fost acuzată de nenumărate ori că „toacă” banii familiei Bădălău, Bianca Drăgușanu se afișează ca o femeie independentă. Pe Instagramul său nimic nu s-a schimbat nici măcar în contextul problemelor pe care le are „socrul” Niculae Bădălău, cu legea. 

Cunoscută pentru puterea financiară pe care a avut-o de când a devenit celebră, Bianca Drăgușanu a luptat mereu pentru ca oamenii să nu o catalogheze greșit. Deși i-au trecut prin viață numai bărbați cu bani: Alex Bodi, Andrew Tate, Gabi Bădălău, blondina s-a oprit, pentru moment, la cel din urmă. 

A fost acuzată în repetate rânduri că urmărește interese financiare la Gabi Bădălău

După căsnicia-telenovelă cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Gabi Bădălău. Nici între cei doi n-au lipsit certurile și împăcările și totul a fost ca un carusel, iar la un moment dat, gurile rele ar fi spus că Bianca Drăgușanu iubește banii familiei Bădălău. 

Cu toate acestea, blondina are afacerile ei, proiectele ei și contractele ei de imagine, lucruri ce îi aduc, spre bucuria sa, venituri colosale. 

În contextul în care Gabi Bădălău traversează o perioadă dificilă după ce tatăl său, Niculae Bădălău, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, Bianca își vede de viața ei. În social media, vedeta a postat numeroase fotografii și clipuri video cu hainele ei, pesemne că afacerea merge ca pe roate. 

Situația în care se află „socrul” său se pare că nu i-a dat acesteia deloc viața peste cap, căci are aceleași activități și totul merge de minune pentru ea. 

Cum s-au cunoscut Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Într-o lume în care divorțurile și despărțirile au devenit o modă, pe Bianca și Gabi Bădălău i-au unit astfel de acțiuni! În anul 2020, spre final, cei doi se cunoșteau la o petrecere, iar intermediarul lor era, culmea, chiar Ramona Gabor, fosta iubită a lui Bădălău. 

Citește și - Gabi Bădălău, primele declarații după finalizarea divorțului! Războiul cu Claudia Pătrășcanu continuă

Fiecare cu trecutul lui eșuat în amor, cei doi au început cu pași mici, dar siguri, să creeze o legătură. El venea după mariajul cu artista Claudia Pătrășcanu, iar ea tocmai semnase actele de divorț cu Alex Bodi. Invitat la o petrecere, Gabi Bădălău se pare că și-ar fi dorit să-i intre Biancăi în grații. N-a trecut mult, iar cei doi au început să vorbească la telefon și să se deschidă unul față de celălalt.

În familia lui Gabi Bădălău a ieșit un scandal-monstru în contextul divorțului acestuia de Claudia Pătrășcanu. Pe toată durata lui, relația dintre Bădălău și Bianca Drăgușanu a cunoscut și suișuri, dar și coborâșuri, iar cele două femei au ajuns, de multe ori, la jigniri și amenințări. 

După ce afaceristul și-a câștigat statutul de bărbat liber în acte, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au devenit din ce în ce mai apropiați și se pare că acesta le tot spune prietenilor lui că vrea să ducă relația cu blondina la un alt nivel.

Deși vor să marcheze logodna la aniversarea a doi ani de relație, se pare că părinții lui Gabi Bădălău, Niculae și Rodica, nu prea ar fi de acord ca Bianca Drăgușanu să le devină noră. Mai mult, potrivit unor surse din anturajul celor doi care au vorbit în presă, Niculae Bădălău l-ar fi atenționat pe fiul său că-l dezmoștenește dacă va îndrăzni să se căsătorească cu Bianca. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net