Bianca Drăgușanu, sărită din schemă de la ziua viitoarei soacre! Cele două se au ca șoarecele cu pisica!

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu nu a reușit nici acum performanța de a-i intra în grații viitoarei soacre, Rodica Bădălău. Mama lui Gabi Bădălău a împlinit, în urmă cu câteva zile, o frumoasă vârstă și a fost sărbătorită în cadru intim, doar de către familie. De la petrecere a lipsit, însă, Bianca Drăgușanu, viitoarea noră, pe care Rodica Bădălău nu o prea are deloc la suflet!

Bianca Drăgușanu, sărită din schemă de la ziua viitoarei soacre
Bianca Drăgușanu, sărită din schemă de la ziua viitoarei soacre

O vrea Bădălău, dar mama lui, nu! Bianca Drăgușanu a fost sărită din schemă la ziua mamei lui Gabi Bădălău. Rodica Bădălău a fost sărbătorită, în urmă cu câteva zile, chiar la sala lor de evenimente! Toată familia s-a strâns să-i ureze mamei afaceristului ani mulți și realizări și i-au făcut o petrecere cu ștaif, la sala de evenimente de lux pe care aceștia o dețin.

De pe lista de invitați a lipsit, însă, cu desăvârșire viitoarea noră, Bianca Drăgușanu, pe care, se știe, Rodica nu o are la suflet! Gabi Bădălău încearcă să țină în frâu căt se poate relația dintre cele două femei din viața lui. Dar soacra și nora nu se înghit, așa că afaceristul preferă să meargă singur la petrecerile din sânul familiei, pentru a nu se crea animozități.

Mama lui Bădălau, sărbătorită doar de familie!

Relația cu Bianca, însă, merge înainte, dincolo de toate frecușurile și despărțirile din ultima vreme. Aceștia se iubesc și au trecut cu bine peste toate scandalurile din preajma lor!

Așa că Gabi a sărbătorit alături de familie la ziua mamei sale, iar apoi de Halloween a petrecut și cu Bianca la un club din Herăstău. Așa a împăcat și capra și varza!

Bianca Drăgușanu formează un cuplu cu Gabi Bădălău de aproape doi ani de zile! Niciodată, însă, mama afaceristului nu a avut-o la inimă. De altfel, nici sora lui Gabi Bădălău nu are prea multe texte cu Bianca, pe care a omis să o invite la nunta ei.

Bia, numită „zdreanță"! 

De când s-a cuplat cu Bădălău, Bianca a fost atacată, în repetate rânduri, de familia acestuia, în special de mama afaceristului din Bolintin Vale. Rodica Bădălău nu o place deloc pe vedeta tv, iar gurile rele spun că ar fi fost dispusă să facă orice pentru a o separa de fiul său. Iată, însă, că nu i-a ieșit pasența! Bia e tot cu Gabi și se înțeleg foarte bine!

Bianca Drăgușanu a fost numită chiar „zdreanță”, la un moment dat, de către mama iubitului său. Stenogramele discuțiilor unde Bianca este făcută de viitoarea soacră cu ou și cu oțet au fost publicate, în vara aceasta, în cancan.ro. Este vorba de o discuție telefonică între Rodica și fiica ei, Sabina, ajunsă în presă!

Deci, cât de animal să fie?! Îmi vine, Răzvan, să-l bat, îmi vine să mușc din el, să-l calc în picioare. Și se ofuschează când îi spun: băi, băiatule, mă, ești sătul că ți-o pune ”zdreanța” (n.r. Bianca Drăgușanu) pe fiică-sa în brațe. Tu stai cu fiică-sa, nu mai ai timp și nevoie să stai cu ăștia (n.r. copiii lui).

Nu știu ce am putea face noi cu Gabi, nu mai zic despre altceva, despre relația lui cu <<zdrențe>>!”, spune mama lui Bădălău, în respectiva disicuție cu fiica sa, conform cancan.ro.

Bianca Drăgușanu a trecut peste toate strângând din dinți și spune că nu pune suflet antipatia vădită venită din partea viitoarei soacre la adresa ei.

Nu mă bag în seamă...da, am fost întrebată și la fel, am spus că nu port pică, Doamne ferește și mi-aș fi dorit să mă cunoască pentru că, dacă ar fi făcut-o, m-ar fi îndrăgit pentru că asta spune toată lumea.

Cum să mă suporte dacă nici macar nu știe cum sunt. Acum, nu mă mai interesează părerea ei sau a altcuiva. Eu am viață mea. Nu mă interesează să le demonstrez nimic, nu cerșesc dragostea și atenția cuiva”, a spus Bianca, într-un interviu online.

Cine e Rodica Bădălău?

Afaceristul Gabi Bădălău provine dintr-o familie foarte înstărită. Tatăl lui, Niculae Bădălău, este o figură cunoscută în politică. Acesta a fost senator în perioada 2012-2020 și este președintele al Organizației județene PSD Giurgiu. Niculae Bădălău a mai ocupat și funcția de ministru al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

La rândul ei, Rodica Bădălău este cadru didactic la Bolintin Vale, acolo unde familia are o vilă împresionantă. Potrivit declarației de avere, Niculae Bădălău deține împreună cu soția sa, Rodica Bădălău, nu mai puțin de cinci terenuri, dintre care patru în intravilan, în Bolintin Vale și în București.

Familia mai are o casă de vacanță de peste 400 mp în Ogrezeni și o casă de locuit de 863 mp în Bolintin Vale. În declarația de avere a lui Niculae Bădălu sunt trecute bijuterii de 25.000 euro și tablouri în valoare de 12.000 euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net