Bianca Drăgușanu, surpriză inedită de Moș Nicolae: „Viața mea este ca un film”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu (40 de ani) are tot ce își dorește de la viață. Fosta prezentatoare de televiziune duce un trai fără griji financiare, încât își permite să își cumpere ce vrea inimioara sa în orice moment. Contactată de Click!, vedeta ne-a mărturisit că toate cadourile și le face singură, nu așteaptă pețitori pe la ușă.

Bianca Drăgușanu a muncit din greu pentru a ajunge unde este acum, adică o femeie independentă și chiar plină de bani. Nu de alta, dar conduce bolizi de zeci de mii de euro, în dulapul ei se găsesc ținute de zeci de mii de euro, are apartament în Dubai și un duplex impresionant în Capitală, plus o  afacere de câteva sute de mii de euro.

Citește și: După vacanța cu Bădălău, Bianca Drăgușanu a primit o veste îngrozitoare: „Mi se pare bombă”

Ce i-a adus Moș Nicolae? Nu știm, poate o acadea, poate un sărut, nu a vrut să ne zică, însă știm sigur că ceva cu multe zerouri, dacă e să ne luăm după starea ei de spirit.

„Este secret ce am primit de la Moș Nicolae. Cele mai frumoase cadouri mi le fac singură în fiecare zi. Eu îmi cumpăr cadouri non-stop, de la sandale, genți până la accesorii. Viața mea este ca un film. Țin minte că de sărbători era foarte frumos când îl așteptam pe Moș Nicolae, dimineața mă uitam pe geam și era zăpadă afară. Era superb acum uite cum este. Nici nu simți că vin Sărbătorile?”, a declarat, pentru Click!, Bianca Drăgușanu.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, surpriză emoționantă din partea fiicei. Uite cum a așteptat-o Sophia!

Bianca Drăgușanu are o fetiță cu Victor Slav

Fosta prezentatoare de televiziune a fost căsătorită timp de un an cu Victor Slav (42 de ani), în perioada 2013 – 2014. În urma relației lor de iubire a rezultat Sofia, acum în vârstă de 5 ani.

„Sofia a primit de toate de la Moș Nicolae în ghetuțe. Ghetuțele ei au fost prea mici pentru câte daruri a avut. Este un copil foarte norocos pentru că a primit din trei părți: de la mine, de la Victor și de la mătușa. Nu îi lipsește nimic Sofiei, are tot ce îi trebuie.”, a declarat, pentru Click!, Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, viață amoroasă zbuciumată

Vedeta TV a trecut până în prezent prin două divorțuri: unul de Victor Slav și celălalt de Alex Bodi (38 de ani). Având în vedere că afaceristul a agresat-o fizic cu brutalitate pe blondină.

În urma separării scandaloase de Alex Bodi, Bianca și-a găsit alinarea în brațele lui Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu de care a divorțat recent. Idila lor amoroasă este presărată și ea cu multe certuri dar în același timp și cu multe împăcări și vacanțe scumpe în destinații exotice unde doar milionarii își permit să meargă în această perioadă de criză.

Cine este Bianca Drăgușanu?

Bianca Drăgușanu este o femeie care știe ce vrea de la viață! Aceasta și-a dorit de mică să ajungă în lumina reflectoarelor dar și să devină o femeie de afaceri care să își permită orice moft.

La vârsta de 16 ani, blondina a avut primul contact cu televiziunea și cu lumina reflectoarelor după ce a ales să meargă la emisiunea “Din dragoste”, de la Antena 1, să vorbească cu Mircea Radu să o ajute să își recupereze iubirea din Petroșani.

Anii au trecut, iar evoluția Biancăi Drăgușanu începea să crească de la o zi la alta, deoarece în toamna lui 2009 Bianca era aleasă ca fiind asistenta TV în cadrul emisiunii pe care Dan Capatos o moderează.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!