Adevărul despre noul iubit al Alexandrei Stan: „Nu poți să zici că m-am ars!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alexandra Stan a făcut lumină în ceea ce privește viața ei amoroasă. S-a spus că ar avea, mai nou, o relație cu stilistul ei, George Bogdan Negrișan. Solista a spus adevărul despre noua relație, dar și despre posibilitatea de a se căsători din nou.

Este frumoasă, faimoasă, dar nu prea are noroc în amor. Alexandra Stan este una dintre cele mai dorite soliste de la noi! Ajunsă la 34 de ani, blonda a avut mulți bărbați celebri în viața ei și a bifat deja o căsnicie, eșuată în doar câteva luni.

Recent, au apărut zvonuri, în presa mondenă, privind o nouă relație cu stilistul ei, George Bogdan Negrișan. Prezentă la un eveniment monden, Alexandra a pus punctul pe „i” și a lămurit situația ei amoroasă actuală.

Ce spune Alexandra Stan despre căsnicia ratată cu Emanuel Necatu?

Au fost zvonuri cu stilistul meu George Bogdan, dar nu e nimic adevărat, suntem doar prieteni foarte buni. În acest moment, sunt liberă ca pasărea cerului”, ne-a declarat solista.

Anul 2021 a fost unul cât se poate de complicat pentru viața amoroasă a Alexandrei Stan . Solista s-a îndrăgostit fulgerător de Emanuel Necatu, cu care s-a și căsătorit în secret.

Povestea lor de dragoste a durat, însă, fix cât o ploaie de vară, iar Alexandra a anunțat divorțul la nici măcar o jumătate de an de la căsătorie.

Nu poți să zici că m-am ars cu căsnicia. Dacă ar fi m-aș mai căsători, dar cu persoana potrivită însă. Nu are nici o legătură, dacă ai o experiență cu o persoană poți să înveți ceva din experiența aia. Asta nu înseamnă că nu trebuie să te mai căsătorești”, ne-a mai spus vedeta.

Alexandra Stan: „Nu e un focus acum pentru mine o căsătorie!”

În prezent, vedeta se concetrează pe viața profesională, însă nu exclude posibilitatea unei noi căsnicii, în caz că apare un pretedent la inima sa.

Dar, nu pot să zic că o căsnicie e focusul acum. Mai degrabă mi-aș dori o relație cu o persoană care să mă înțeleagă și să ne întelegem bine, asta e important. Deocamdată, haide să mai și muncim, mai ușor cu dragostea!”, a concluzionat Alexandra.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au căsătorit în 2021 Sursa: Instagram
Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au căsătorit în 2021 Sursa: Instagram

Alexandra Stan, cununie în costum național

Alexandra Stan s-a îndrăgostit fulgerător de Emanuel Necatu, alături de care a ajuns în fața ofițerului stării civile în luna iunie 2021. Cununia lor a fost una secretă și a fost oficiată de Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel. Mirii au îmbrăcat costume naționale la ceremonie și păreau a fi foarte fericiți împreună.

Bărbatul cu care Alexandra a fost căsătorită se numește Emanuel, are 36 de ani și a fost consilierul de dezvoltare personală al solistei. În timpul ședințelor, cei doi au realizat că îi leagă mai mult decât o interacțiune pacient-consilier, iar bărbatul a fost cel care a făcut primul pas spre inima Alexandrei.

Din nefericire, povestea lor s-a încheiat la fel de repede cum a început.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net