Imagini de infarct cu Corina Bud! Artista se relaxează pe o plajă doar a ei!

Corina Bud (42 ani) este într-o formă de zile mari și arată mai bine ca niciodată! Cântăreața este o pasionată a călătoriilor exotice și se bucură de fiecare moment când este în vacanță, așa cum se întâmplă și acum.

Chiar dacă nu a făcut publică destinația în care se află, se vede cu ochiul liber că artista este într-o locație exotică, de unde a postat câteva fotografii cu ea, în costum de baie , pe nisipul fierbinte. Cu un bronz de invidiat, o plajă doar a ei, având un costum de baie albastru ca marea, Corina Bud a realizat un super shooting în vacanță. Nu s-a sfiit deloc să își arate posteriorul, dimpotrivă, a făcut furori cu el pe Instagram.

Bam, bam, bam", a scris Corina în dreptul pozelor senzuale, iar mesajele nu au încetat să apară. 

Să mă ajute Dumnezeu să fiu așa bombă ca tine mai încolo! Dai clasă fără doar și poate, te pup!", Mai cântăm și noi ceva? Mâine, poimâine facem 50 și se lasă de tot bum-bum-ul!", Blasfemie", Ești superbă!", au fost doar câteva dintre comentariile care au „curs" la postarea cu pricina.

Corina Bud știe că este o femeie frumoasă , cu forme apetisante, așa că nu se sfiește să își afișeze trupul la plajă. Întotdeauna a fost o adevărată apariție și a făcut furori oriunde s-a afișat, atât cu ținutele vestimentare pentru care a optat, cât și cu stilul ei nonconformist.

Corina Bud, relație specială cu fiul său

Corina Bud este o mamă exemplu pentru fiul ei, Robin. Artista a declarat, acum ceva timp, într-un interviu pentru Click!, faptul că are o relație specială și foarte apropiată cu fiul ei. Mai mult decât atât, îi împărtășește băiatului toate secretele sale.

„Băiatul este bine, are buletin. A împlinit 14 ani, joacă tenis, joacă golf, se distrează cu amicii lui și cel mai important este că suntem foarte buni prieteni și ne înțelegem foarte bine. Sunt o mamă cu normă întreagă dar cea mai mare bucurie este că am reușit să fim prieteni. Asta le recomand tuturor părinților să fie mai întâi de părinți și prieteni cu copiii lor. Am muncit la această apropiere de o viață, din 2008, de când s-a născut el.

Nu comentează niciodată Robin la mine, avem o comunicare foarte ok și este foarte matur. Evident că îmi fac griji ca mamă atunci când iese singur în oraș, la petreceri cu prietenii și în general îmi fac griji de anturajul în care este. În general îmi place să știu cam tot. Din fericire Robi îmi povestește tot. Eu mă bazez pe educația pe care i-am dat-o ani la rând și pe faptul că este puternic și o să reziste tentațiilor”, a declarat Corina Bud pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net