Kylie Jenner, mai «fierbinte» decât soarele! Imagini incendiare de la piscină

Kylie Jenner (25 de ani) și-a uimit fanii, joi, după ce a publicat imagini incendiare într-un costum de baie minuscul, de culoare roz aprins. Deși are doi copii, Stormi (5 ani) și Aire (1 ani), vedeta are o siluetă de invidiat.

Kylie Jenner are o siluetă incredibilă (Foto: Instagram)
Kylie Jenner are o siluetă incredibilă (Foto: Instagram)

Kylie Jenner, ședință foto în piscină

Nemachiată și bronzată, Kylie, care are o avere de 600 milioane de dolari, și-a etalat formele voluptoase la piscină, în timp ce în spatele ei se afla un peisaj montan superb. „Este o energie specială în aer”, a scris ea în dreptul pozelor publicate pe rețeaua socială Instagram, acolo unde bruneta are 386 milioane de urmăritori.

Kylie Jenner este singură și disponibilă

În prezent, Kylie Jenner este singură și disponibilă, după ce s-a despărțit de tatăl copiilor ei, rapperul Travis Scott (31 de ani), în ianuarie. Chiar dacă nu mai sunt împreună, ce doi au rămas prieteni buni, potrivit publicației americane BAZAAR.

Când milionara a distribuit fotografii din culisele ședinței de campanie pentru cel mai nou produs cosmetic al ei, fostul ei iubit i-a lăsat un comentariu de susținere la postarea de pe Instagram:„Ești o frumusețe”. Comentariul dulce i-a lăsat pe fani să se întrebe dacă cei doi s-au împăcat, dar o sursă apropiată de cuplu a dezvăluit, pentru Us Weekly, că nu este cazul: „Kylie crede că a fost foarte drăguț din partea lui Travis să-și arate sprijinul pentru ea într-un mod atât de public. Totuși, ăsta este Travis. Chiar și atunci când erau un cuplu, nu s-a sfiit niciodată să-și arate dragostea.

Chiar dacă nu mai sunt împreună, au o legătură uimitoare și sunt încă cei mai buni prieteni. Au o relație remarcabilă și au în continuare grijă împreună de cei doi copii ai lor. S-au asigurat întotdeauna că micuții știu că sunt amândoi acolo pentru ei în orice moment și asta nu se va schimba niciodată. Chiar dacă au avut suișuri și coborâșuri de-a lungul anilor, au un respect și o admirație profundă unul pentru celălalt, indiferent ce s-ar întâmpla".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
image
actualitate.net
image
actualitate.net