N-ai zice că are doi copii! Kylie Jenner, răvășitoare în costum de baie

Ultima actualizare:

Kylie Jenner (25 de ani) și-a etalat formele într-un costum de baie negru, în timp ce se relaxa la piscină, zilele trecute.

Kylie Jenner arată senzațional (Foto: Instagram)
Kylie Jenner arată senzațional (Foto: Instagram)

Citește și: Kylie Jenner, pusă la zid pentru un zbor de 12 minute cu avionul privat: „Criminala climatului”

Mama a doi copii, Stormi (4 ani) și Wolf (8 luni), a dezvăluit recent că nașterea băiețelului său, în februarie, a transformat modul în care își vede corpul. Vedeta, care are o avere de 900 de milioane de dolari, a remarcat că este „mai puțin stresată” cu privire la greutatea ei și mai concentrată, în schimb, pe „energia sa feminină”.

Iată și: Ce simptom ciudat are Kylie Jenner, la patru luni după ce a născut? „S-a mai întâmplat și altcuiva?”

Sunt de părere că, la primul copil ai un șoc, atunci când vezi cât de mult se poate schimba corpul într-o perioadă atât de scurtă. Dar deja la al doilea, n-am mai simțit deloc asta. Nu mă mai gândesc la cum arăt, sunt mândră că am devenit mamă”, a explicat Kylie Jenner, potrivit Daily Mail.

Kylie și Travis, iubire cu năbădăi

Te-ar putea interesa și: Surorile Kardashian s-au transformat în Destiny's Child! Cum își promovează noua linie de cosmetice

Între timp, o sursă a dezvăluit recent că bruneta și Travis Scott își împart sarcinile părintești. „Lucrurile dintre Kylie și Travis merg foarte bine. Au stăpânit cu adevărat treburile părintești și colaboreze cu succes. Într-adevăr funcționează pentru că ei își și trăiesc viața. Se descurcă fantastic ca părinții a doi copii”. Lui Kylie – care s-a iubit anterior cu starul rap Tyga – îi place, de asemenea, că Travis adoptă o abordare practică în ceea ce privește educația parentală.  „Travis este foarte implicat ca tată și lui Kylie îi place asta. El face ca ea și familia lui să fie o prioritate de vârf, ceea ce este un motiv important pentru careei doi funcționează perfect ca un cuplu. Kylie apreciază dedicarea lui pentru ea și pentru micuții lor.” 

Află și: Fițe de Hollywood! Kylie Jenner a decis să schimbe numele fiului ei: «Pur și simplu nu era el!»

S-au îndrăgostit acum cinci ani, de când au fost văzuți în tandrețuri, la Coachella în 2017. Un an mai târziu, vedetele și-au întâmpinat primul copil, pe Stormi Cu toate acestea, în octombrie 2019, Travis și Kylie s-au despărțit oficial, dar au continuat să aibă grijă împreună de copil. În 2021 au anunțat că au un nou copil împreună pe Wolf, fără să ofere mai multe detalii despre relația lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net