Kylie Jenner, imagini istorice alături de Travis Scott! Cuplul milionar este iubit de fani!

Ultima actualizare:

Kylie Jenner și Travis Scott se pare că au avut, după foarte mult timp, un moment împreună alături de cei mici. Vedetele internaționale sunt foarte ocupate, mai ales din cauza concertelor lui Travis sau din cauza companiei lui Kylie. 

Kylie și Travis au postat câteva fotografii pe contul de Instagram al celebrii surori Jenner, unde s-au fotografiat într-un stil foarte neașteptat - o fotografie clasică de familie, fără firme scumpe la vedere, fără promovări, ci ceea ce a visat mereu Kylie Jenner. 

Kylie Jenner este iubită și urâtă de fani

De asemenea, vedeta internațională Kylie Jenner este foarte apreciată pentru fotografiile sale. Aceasta a reușit să strângă peste 9,000,000 de aprecieri, dar și foarte multe comentarii de susținere a cuplului Scott-Jenner. 

Vezi și: Kylie Jenner, criticată dur de fani! Imaginile care i-au revoltat pe internauți

Totuși, vedeta nu scapă chiar atât de ușor de fani. Recent, aceștia au atacat-o foarte puternic pe vedetă, deoarece s-a lăudat cu un zbor realizat cu avioanele lor private. Unul e al ei, unul îi aparține lui Travis Scott. 

Internauții au criticat-o profund, ajungând să o numească chiar „criminala climatului”, deoarece a ales să zboare cu avionul, chiar dacă drumul a durat doar 12 minute. 

Iar Kylie Jenner nu este la prima experiență de acest tip. În trecut, aceasta a mai fost criticată foarte dur de către fani, deoarece a ales să zboare atât de des cu avionul privat, chiar și atunci când existau alte variante de transport mai puțin dăunătoare mediului. 

Citește și: Kylie Jenner, pusă la zid pentru un zbor de 12 minute cu avionul privat: „Criminala climatului”

Contul de Twitter Celebrity Jets a prezentat traseul urmat de avionul privat al milionarei de la Hollywood, iar călătoriile au durat între 12 și aproximativ 17 minute, fiind distanțe foarte scurte. 

„Pare că lui Kylie îi place să-și ia avionul privat pentru călătorii scurte, care pot fi parcurse și conducând”, „Kylie Jenner: criminala cu normă întreagî a climei. Acestor avioane nu ar trebui să  li se permită niciodată să decoleze”, „Acest lucru ar trebui să fie ilegal, ce naiba”, sunt doar unele dintre comentariile lăsate pe rețelele sociale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net