Kylie Jenner, criticată dur de fani! Imaginile care i-au revoltat pe internauți

Membrii familiei Kardashian reușesc să rămână în centrul atenției, iar fiecare gest al lor este atent urmărit de milioanele de fani din întreaga lume. Sunt apreciați, dar și criticați adesea pentru deciziile pe care le iau. De data aceasta a sosit rândul lui Kylie Jenner să fie pusă la zid!

Kylie Jenner a fost criticată dur de către fani
Kylie Jenner a fost criticată dur de către fani

Kylie Jenner, în vârstă de 24 de ani, a distribuit un videoclip în care arată internauților faptul că ea și fiica sa, în vârstă de patru anișori, au manichiuri asortate.

Din păcate, reacțiile fanilor nu au fost pe măsura așteptărilor, iar mulți au fost de părere că oja și pietricelele atașate unghiilor ar putea să reprezinte un pericol la adresa sănătății micuței. De aici până la a fi etichetată drept o mamă iresponsabilă nu a fost decât un singur pas! 

Imaginile care i-au înfuriat pe fanii vedetei
Imaginile care i-au înfuriat pe fanii vedetei

Citește și: Fițe e Hollywood! Kylie Jenner a decis să schimbe numele fiului ei 

Deși numărul criticilor a fost unul ridicat, au existat și voci care au sărit în apărarea vedetei și au susținut că Kylie este cea care știe cel mai bine lucrurile care sunt sau nu potrivite pentru fiica sa, relatează Mirror.co.uk. 

Kylie Jenner a devenit miliardară la 21 de ani și are un adevărat imperiu cosmetic 

Kylie Jenner este una dintre cele mai bogate femei din lume. Ea a devenit miliardară la vârsta de 21 de ani. Deține o vilă de aproximativ 37 de milioane de dolari și are o colecție impresionantă de autoturisme.

Conform The Sun, atunci când se plictiseşte, le scoate din garaj, le parchează în curte, face poze în faţa lor şi apoi postează imaginile pe Instagram, visând să depăşească într-o bună zi pragul de 20 de milioane de urmăritori! 

Vezi și: Kylie Jenner, pusă la zid pentru un zbor cu un avion privat

Kylie Jenner obține sume fabuloase în urma fotografiilor de pe Instagram, așadar este atentă la e decide să distribuie în mediul online! 

Nu doar Kylie Jenner a fost, de-a lungul timpului, ținta criticilor internauților. Sora mai mare, Kim Kardashian, a fost adesea criticată pentru faptul că își modifică imaginile pe care le distribuie în mod neinspirat, neavând cunoștințele necesare pentru a lucra la un nivel profesionist cu programele de editare.

În plus, relația pe care o are Kim Kardashian cu tinerelul Pete Davidson este un alt subiect care pare să facă deliciul presei de peste Ocean!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net