Ce simptom ciudat are Kylie Jenner, la patru luni după ce a născut? „S-a mai întâmplat și altcuiva?”

Kylie Jenner a născut al doilea copil în urmă cu doar patru luni, un băiețel al cărui nume încă nu a fost anunțat. Fiecare femeie se recuperează diferit după o naștere și se pare că vedeta a rămas cu anumite probleme după venirea pe nume a fiului său.

Unul dintre simptomele ciudate pe care vedeta le-a experimentat în ultima perioadă este faptul că, după ultima sarcină, ochii săi și-au modificat culoarea. Kylie Jenner a povestit pe Instagram că simte că i s-au deschis ochii la culoare și, potrivit specialiștilor, există șanse destul de mari ca femeile să sufere astfel de schimbări în urma sarcinii.

Nu rata:  Kylie Minogue s-a judecat cu tiza Jenner pentru nume! „Au fost doar afaceri”

„Mi se pare că după ultima sarcină ochii mei s-au deschis la culoare?? S-a mai întâmplat așa ceva și altcuiva?”, a scris vedeta, pe rețelele de socializare. Vestea potrivit căreia corpul antreprenoarei a suferit modificări din cauza sarcinii a apărut la doar câteva zile după ce Kylie Jenner a vorbit deschis despre sechelele fizice cu care a rămas.

Kylie Jenner, probleme de sănătate din cauza celei de-a doua sarcini

În timp ce fiica preferată a lui Kris Jenner face eforturi mari pentru a da jos kilogramele nedorite, se pare că sănătatea îi cam joacă feste. Tot pe Instagram, acolo unde e urmărită de o comunitate uriașă de persoane, Kylie a mărturisit că se confruntă cu dureri puternice în zona membrelor inferioară și a spatelui.

Vezi și: Kylie Jenner are pantofi de 1.000.000 de dolari. Cum arată colecția roz bombon

„4 luni postpartum. M-am confruntat cu multe dureri de spate și de genunchi de data asta, așa că antrenamentele mele au fost încetinite. Dar, sunt într-o misiune să îmi recapăt puterea. Nicio zi liberă. Mersul/pilates e combinația mea preferată”, a mai transmis Kylie Jenner.

Totodată, a fost sinceră cu privire la greutatea pe care a acumulat-o în cele nouă luni de sarcină și dezvăluie că a luat mai multe kilograme decât când a fost însărcinată cu Stormi: „M-am îngrășat 60 de pounds sarcina asta (n.r. – aproximativ 27 de kilograme). Am dat jos 40 (18 kilograme).”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net