Kylie Minogue s-a judecat cu tiza Jenner pentru nume! „Au fost doar afaceri”

Kylie Minogue și Kylie Jenner au fost protagonistele unui scandal care a sfârșit în sala de judecată și, în mod surprinzător, mărul discordiei a fost chiar numele pe care ambele îl poartă. Invitată într-o emisiune TV, solista în vârstă de 54 de ani a clarificat situația

În anul 2017, Kylie Minogue a decis să o dea în judecată pe Kylie Jenner, însă puțini sunt cei care au știut. Se pare că ambele vedete voiau să își denumească linia de cosmetice „Kylie”, iar picătura care a umplu paharul a fost încercarea fiicei lui Kris Jenner de a-și patenta propriul nume, pentru a-l face marcă înregistrată.

Nu rata: Kylie Jenner și Ruby, îmbrăcate de Jean Paul Gaultier! Ținutele care fac furori în toată lumea

Kylie Minogue, primele detalii despre procesul intentat lui Kylie Jenner

Având în vedere diferența de vârstă dintre Jenner și Minogue, solista a luat foc și a luat toate măsurile necesare pentru a preveni asta, dat fiind faptul că și ea voia să se folosească de nume.

Invitată în emisiunea „Watch What Happens Live” a lui Andy Cohen, Kylie Minogue a explicat  că a fost necesar să se judece și nu să se rezume la o rezolvare amiabilă dintr-un simplu motiv: fiind mai în vârstă, a folosit numele pentru brand-ul său o perioadă mai lungă de timp și nici că s-a simțit dispusă să renunțe la el.

Vezi și:  Kylie Minogue, în brațele lui Jason Donovan, după 30 de ani. Ce au anunțat cei doi foști iubiți

 „Au fost doar afaceri, bineînțeles. Uite cum stă treaba, de când am primit numele Kylie cred că am întâlnit o singură persoane mai în vârstă decât mine pe care să o cheme la fel, așa că e destul de neobișnuit. Am petrecut o viață întreagă protejându-mi brandul și construindu-l, deopotrivă, așa că a fost ceva ce trebuia făcut”, a dezvăluit Kylie Minogue.

„Am ajuns la o înțelegere”

Gazda emisiunii a întrebat-o pe solista pop dacă a fost nevoită să o sune pe mama vedetei TV care este, de altfel, și managerul ei: „Ai fost nevoită să o suni pe Kris Jenner și să fii la modul: <Ia să-ți spun ceva>?”

Răspunsul solistei a venit pe nerăsuflate: „Lasă-mă să adaug că am ajuns la o înțelegere. Nu (n.r.- nu a vorbit cu Kris), dar mi-ar plăcea enorm să le întâlnesc!”

Kylie Jenner a vrut să își patenteze numele încă din 2014, cu un an înainte să își lanseze imperiul de cosmetice care astăzi valorează mai bine de un miliard de dolari, dar Kylie Minogue a respins, în mod formal, cererea sa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net