Kylie Minogue, în brațele lui Jason Donovan, după 30 de ani. Ce au anunțat cei doi foști iubiți

Ultima actualizare:

Poveştile de dragoste nu se încheie niciodată! Cei doi australieni Jason Donovan şi Kylie Minogue, cunoscuţi publicului din România datorită hitului ”Especially for you”, au anunţat că revin în serialul în care au jucat acum 30 de ani. Cei doi foşti iubiţi vor reveni în serialul ”Vecinii”. 

Kylie Minogue  53 de ani. Fotografii: Profimedia/EPA-EFE
Kylie Minogue 53 de ani. Fotografii: Profimedia/EPA-EFE

Destinele lui Kylie Minogue şi Jason Donovan s-au intersectat datorită serialului australian ”Vecinii”, care a debutat în 1985 şi care are la activ nu mai puţin de 37 de sezoane. Conform Daily Mail, cei doi australieni vor reveni în serial pentru a spune până la capăt povestea de dragoste a personajelor Scott şi Charlene Robinson.

Anunţul vine la scurt timp după ce, în luna martie, postul de televiziune Channel 5 a anunţat că în această vară se vor încheia filmările pentru ultimul sezon al unui dintre cele mai longevive spectacole de televiziune.

Jason Donovan,  53 de ani
Jason Donovan, 53 de ani

Conform ”Herald Sun”, Kylie Minogue a fost deja pe platoul de filmări, iar iubitul ei, britanicul Paul Solomons, de 47 de ani, care nu a părăsit Regatul Unit i-a urmat succes şi a subliniat că nu este deloc gelos. Serialul are la activ peste 9.000 de episoade şi îşi va încheia cu succes transmisiunea de pe micile ecrane în luna iunie a acestui an.

Kylie nu are noroc în dragoste

În această ecranizare au mai apărut de-a lungul timpului actori precum Margot Robbie, Russell Crowe şi Liam Hemsworth. Kylie Minogue s-a iubit în viaţa reală cu Jason Donovan între 1984-1989. În 1991 a avut o aventură cu Lenny Kravitz şi apoi s-a iubit cu Zane O`Donnell, între 1991 şi până în 1993. În 1993 Kylie ar fi avut o aventură cu însuşi prinţul Albert de Monaco şi un an mai târziu s-a iubit cu Jean Claude van Damme.

Jason Donovan şi Kylie Minogue s-au iubit  pe micile ecrane, dar şi în viaţa reală
Jason Donovan şi Kylie Minogue s-au iubit pe micile ecrane, dar şi în viaţa reală

Cu Olivier Martinez s-a iubit între 2003 şi 2007, în 2015 a avut o aventură cu Chris Martin, iar între 2008 şi 2013 a avut o relaţie intensă alături de fotomodelul Andres Velencoso. Între 2017 şi 2018 s-a zvonit că ar fi avut o aventură cu Prinţul Andrew al marii Britanii şi din 2018 este cuplată cu jurnalistul britanic Paul Solomons. Jason Donovan a avut un pic mai mult noroc în dragoste decât Kylie Minogue.

El s-a căsătorit în 2008 cu Angela Malloch şi au împreună trei copii, pe: Jemma (22 de ani), Zac (21 de ani) şi Molly (11 ani). Influenţaţi de rolurile jucate de cei doi cântăreţi şi actori în serialul ”Vecinii”, fanii au condamnat-o multă vreme pe Kylie Minogue de destrămarea relaţiei lor amoroase. Asta în ciuda faptului că în repetate rânduri, Kylie şi Jason au declarat că ”a fost o despărţire de comun acord”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net