Corina Bud, fără inhibiții în vacanța din Dubai! Uite ce sutien a purtat artista

Ultima actualizare:

Dubai și Maldive sunt destinațiile favorite ale vedetelor din această perioadă. Corina Bud (43 de  ani) este una dintre divele din România care au optat, pentru acest început de an, pentru o vacanță de fițe pe tărâmul milionarilor.

În urma celor mai recente imagini postate de diva noastră pe contul său de Instagram putem spune că își merită titlul ca fiind una dintre cele mai nonconformiste și îndrăznețe artiste de la noi din România atunci când vine vorba de stilul vestimentar. 

Corina Bud a ales, și de această dată, să poarte la plajă un costum din două piese, minuscul, extrem de sexy de culoare maro deschis. Piesa de rezistență a fost sutienul inedit.

„De unde este costumul? Îmi place maxim”, „Forte sexy ești”, „Cea mai superbă artistă a noastră”, sunt doar câteva dintre mesajele primite din partea internauților în dreptul fotografiilor publicate pe contul său de Instagram.

Talie de viespe

Corina Bud, sexy - mama. Sursă: Instagram

Din fotografiile pe care sexoasa cântăreață le-a postat pe contul său de socializare se poate observa foarte ușor ce corp bine lucrat la sală are și ce talie de viespe are chiar dacă este mama unui băiat de 14 ani.

„Secretul vine din spiritul tânăr al fiecăruia. Despre asta e vorba, despre felul în care trăiești viața, despre ce faci în fiecare zi. Iar eu așa sunt dintotdeauna, o să rămân forever un copil rebel. Un copil rebel, dar totuși, o tradiționalistă și conservatoare în viața de familie și viața de zi cu zi.

Nu țin nicio dietă echilibrată, pur și simplu trăiesc, trăiesc așa cum simt. Trăiesc frumos, mă bucur de oameni, de cea mai frumoasă variantă a mea care sunt acum. Fac și sport, nu-mi bat joc de viața mea, nu mi-am pierdut nopțile, n-am băut alcool toată viața, nici alte nenorociri, adică m-am ferit întotdeauna de vicii. Am avut grijă de tenul meu, de corpul meu. Eu cred că ăsta e secretul: echilibrul”, declara în trecut Corina Bud pentru revista Unica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net