O celebră cântăreață de la noi și-a șocat fanii. Când au văzut cum s-a îmbrăcat, au reacționat imediat: „Ți se vede c***l”

Corina Bud (43 ani) este într-o formă de zile mari și arată mai bine ca niciodată! Poate de aceea artista nu se sfiește să își arate silueta de invidiat. Însă, chiar dacă mulți o admiră, alții o critică.

Corina Bud și-a uimit fanii / foto: arhivă personală
Corina Bud și-a uimit fanii / foto: arhivă personală

Artista a publicat, de curând, o imagine în care apare îmbrăcată mai...sumar, vrând, cel mai probabil, să fie sexy, dar fanii au avut altă părere. Criticii și-au făcut imediat apariția pe pagina de Instagram a Corinei Bud.

„Vezi ca-ți cad nădragii și se vede c***l”. Ferească Dumnezeu, ce va mai despuiați!”, a scris o internaută. Totuși, nu toată lumea a considerat că ținuta este nepotrivită: „Se spune că femeile cu sânii mici sunt cele mai focoase femei. Ești frumoasă, arăți bine, ești tot ce își dorește un bărbat. Fă-ți de cap, nu asculta de babele care îți spun că ești prea dezbrăcată. Ești super ok”, i-a scris Corinei un fan.

Corina Bud, relație specială cu fiul său

Chiar dacă pozează în „femeie fatală”, Corina Bud este o mamă exemplu pentru fiul ei, Robin. Artista a declarat, acum ceva timp, într-un interviu pentru Click!, faptul că are o relație specială și foarte apropiată cu acesta. Mai mult decât atât, îi împărtășește băiatului toate secretele sale.

„Băiatul este bine, are buletin. A împlinit 14 ani, joacă tenis, joacă golf, se distrează cu amicii lui și cel mai important este că suntem foarte buni prieteni și ne înțelegem foarte bine. Sunt o mamă cu normă întreagă dar cea mai mare bucurie este că am reușit să fim prieteni. Asta le recomand tuturor părinților să fie mai întâi de părinți și prieteni cu copiii lor. Am muncit la această apropiere de o viață, din 2008, de când s-a născut el.

Nu comentează niciodată Robin la mine, avem o comunicare foarte ok și este foarte matur. Evident că îmi fac griji ca mamă atunci când iese singur în oraș, la petreceri cu prietenii și în general îmi fac griji de anturajul în care este. În general îmi place să știu cam tot. Din fericire Robi îmi povestește tot. Eu mă bazez pe educația pe care i-am dat-o ani la rând și pe faptul că este puternic și o să reziste tentațiilor”, a declarat Corina Bud pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net