O recunoști? Corina Bud, super extravagantă pe scenă. Cum a fost surprinsă artista, pe stradă, de paparazzi Click!

#Exclusiv Click!

La 43 de ani, Corina Bud ne-a obișnuit cu extravaganțele ei vestimentare, atât în vacanțe, cât și pe scenă. Cântăreața este o prezență sexy oriunde s-ar duce, pentru că acordă o atenție sporită imaginii sale. 

Paparazzi Click! au surprins-o pe artistă într-o zi normală, în timp ce se plimba prin oraș. A făcut o oprire la salonul de bronzat al Geaninei Ilieș, situat pe Șoseaua Nordului,  preocupată fiind de look-ul său.

În pantaloni scurți, negri, mulați, cu o borsetă la brâu, ochelari de soare, teneși și părul strâns în coadă, dacă nu te-ai fi uitat cu atenție la ea, probabil că nu puteai s-o recunoști, din prima, pe Corina Bud. Artista are picioare frumoase și un trup bine lucrat la sală, așa că, la concerte, dar și pe scenă, apare cât mai dezbrăcată, pentru a-și etala silueta și formele cu care se mândrește. 

Iubitul său o însoțește peste tot, atât în vacanțe, cât și la concerte și pe stradă, cei doi fiind aproape nedespărțiți. Așa s-a întâmplat și la salonul de bronzat. Corina a fost condusă de partenerul ei de viață, i-a deschis ușa și apoi a așteptat-o cuminte afară, preț de 30 de minute. Chiar și fiul Corinei, Robin Bud, este tare mândru de mama lui, mai ales când aceasta se pozează cu adolescentul său în ținute care mai de care mai extravagante. 

Artista este o mamă cool pentru fiul ei de aproape 15 ani, pe care îl consideră la fel de „cool, super, unic, distractiv și simpatic”, exact așa cum i-a scris în mesajul în care i-a făcut urările anul trecut, la aniversarea celor 14 ani de viață.  „Robin Bud! Bucură-te de joc! Joacă-l și câștigă-l mereu! Sunt foarte mândră de ține, curajosule!”, i-a mai spus atunci Corina fiului ei, care pare că îi moștenește calitățile fizice și dragostea pentru muzică.

Cum se îmbracă pe scenă

Corina este foarte încântată de cel mai recent single al său, „Las-o așa”, lansat acum 12 zile, care pare să fie pe placul fanilor săi. Atunci când apare la concerte, artista „rupe” scena, cântă și dansează, etalându-și cele mai minuscule outfit-uri. Sutienul ei de un albastru electrizant face furori, iar șortul auriu, extrem de scurt, cu lanțul de mijloc și abdomenul bine lucrat la sală la vedere, nu mai au nevoie de nicio descriere. Corina știe exact de ce este nevoie pe scenă pentru un artist de talia ei și se pare că până acum nu a dat greș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net