Robert Drilea, sărbătorit regește de Deea Maxer, la piscină! I-a adus dansatoare sexy, iar atmosfera a fost incendiară

Așa iubită tot să ai! Robert Drilea fost sărbătorit cu fast de Deea Maxer, la împlinirea vârstei de 31 de ani. Bruneta i-a organizat noului ei partener, după care este topită, un party surpriză la piscină, cu dansatoare din buric.

Robert Drilea și-a sărbătorit, pe 23 de august, ziua de naștere, iar iubita lui, Deea Maxer, i-a făcut o surpriză pe care nu o va uita prea ușor. Deea pare a fi îndrăgostită lulea de noul ei partener, așa că a vrut să-l impresioneze de ziua lui și chiar a reușit.

Deea a început ziua transmițându-i un mesaj de dragoste.

Deea Maxer, declarație fierbinte pentru Robert Drilea: „Te iubesc divinizat”

Sănătos să-mi fii, iubire! Împlinit și realizat! Pulsul meu este rostire: Te iubesc. Divinizat. La mulți ani, Robert Drilea! Te iubesc”, a fost mesajul pe care Deea i l-a transmis public iubitului ei, cu ocazia zilei de naștere.

Apoi, bruneta și-a etalat din plin talentele de organizatoare de show-uri. A pus la cale o petrecere pe cinste, în secret, la care au luat parte toți prietenii sărbătoritului.

Robert Drilea a avut parte de surprize în lanț. Deea l-a primit la piscina de fițe, unde a avut loc petrecerea cu sărutări pătimașe, dar momentul culminant a venit la miezul nopții.

Artista i-a organizat un moment cu totul special partenerul ei de viață. A adus mai mult dansatoare sexy, care s-au unduit lasciv pentru sărbătorit, chiar sub privirile Deei, care a vrut să demonstreze astfel că nu este o iubită deloc geloasă.

Bravo, Robert! Hai, Robert! Uuu…”, au sunat încurajările prietenilor de pe margine.

Cu tot sufletul pentru tine. La mulți ani, Robert Drilea!”, a fost mesajul pe care Deea Maxer i l-a transmis iubitului.

Deea Maxer (33 de ani) a început povestea de dragoste cu Robert Drilea la puțin timp după divorțul de Dinu Maxer. Aceasta pare să-l fi dat de tot uitării pe fostul ei soț și a anunțat că sunt mari șanse să primească și cererea în căsătorie de la Robert Drilea, care o consideră și el femeia vieții lui.

Cu Robert Drilea, iubitul meu, m-aș căsători. (…) Acum e în showbiz, nu? (…) Deea Maxer e numele meu pentru că am doi copii cu numele de Maxer. Dar o să mă cheme Drilea, dacă mă mărit. Nu e complicat, asta e iubirea”, declara Deea, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net